Gość Warszawiak 07.06.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 07.06.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 zbuduj dom pod miastem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.06.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Ja przyjechałem do Warszawy ale nie z, tylko na prowincję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.06.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Warszawiak-jeśli tak dużo osób przyjeżdża do Warszawy z prowincji to musisz przyznać Warszawa staje się największą prowincją w Polsce!!!Jak Ci to przeszkadza musisz się z niej po prostu wynieść jak radzi Mieczotronix. Pozdrowienia Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 08.06.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Co robić? Zaakceptować i polubić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 08.06.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Co robić? To pytanie czy stwierdzenie. Czego Warszawiak oczekujesz w odpowiedzi - współczucia. Mieszkam w W-wie od lat i uważam, że przyjeżdzający do stolicy ludzie (no może po za mafia z Rosji) poprawiają średnią. Natomiast najbardziej psują atmosferę rdzenni warszawiacy w dresach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 08.06.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 A może człowiek próbuje siać zamęt i agresję. Pełno takich na forum Gazety Wyborczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 08.06.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Tzn sugeruję aby nie zwracać uwagi na takie posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 08.06.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 co robić z czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasieks 08.06.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Strasznie tu jadowicie, więc się dołączę. Warszawiak pytanie do Ciebie: w którym pokoleniu jesteś Warszawiakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.06.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 O ho , "Ojciec prać ? " Żałość mnie ogarnia i wstyd, kiedy np. na wakacjach, gdzie jestem np. na campingu, muszę ukrywać, że jestem z Warszawy. A cóż to takiego lepszego w niej jest ? W czymże jestem lepsza od rdzennego Łodzianina czy Ziabiej Wólki ??? Więcej pokory. Rdzenni z dziada pradziada przybyli ze słomą w butach. ps. rodowód do wglądu. ziaba Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 A ja tam sie pchać nie będę. Lubię swoją wiochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.06.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Olejcie faceta. To jego pytanie jest zwyczajną prowokacją w celu ..... no własnie w jakim celu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.06.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Masz rację, to typ z cyklu "wsadzić kij w mrowisko" lub jak " wyrwać pszczółce nóżki". uziabienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Nawet prowokacyjny wątek może być ciekawy. Wszystko zależy kto i jak się będzie wypowiadał. Ten mi wygląda na taki co to wbrew woli autora mógłby się nieźle rozwinąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.06.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Zaczynamy od rzucania kamieniami czy od nadymania się? "Ludzie tworzą społeczeństwo, te zaś określa granice"( przynajmniej przyzwoitości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.06.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 O ho , "Ojciec prać ? " Żałość mnie ogarnia i wstyd, kiedy np. na wakacjach, gdzie jestem np. na campingu, muszę ukrywać, że jestem z Warszawy. ziaba Polska. a ja ze Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.06.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 powiem nawet więcej od Warszawiaka z Pragi też ciągną do Warszawy jeśli jesteś prawdziwym Warszawiakiem to wiesz co mam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 14.06.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 przed 6 laty mieszkalem 10 lat w W-wie, poznalem fajnych ludzi i burakow, ale jakos nigdy mi nie przyszlo na mysl zeby ich szufladkowac, skad biora sie te kretynskie porownania???do dzis mamy przyjaciol ze stolicy, aa przypomnialo mi sie cos.. mamy z moja Kasia znajonego z Nowego Targu, ktory teraz mieszka w stolicy i twierdzi, ze jego stopa nigdy nie powstanie w stolicy Podhala ... niezle zakompleksiony jelop..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drizzt 16.06.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Jak mawiają znajomi "w każdy piatek po pracy rodowici warszawiacy jadą do swoich rodzin na wieś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts