asc 21.10.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Pytanie do specjalistów od bram, posiadając pilot 4 kanałowy jakie funkcje mogę zaprogramowaćnp. całkowite otwarcie bramy ogrodzeniaczęściowe uchylenie bramy ogrodzenia - celem przejściacałkowite otwieranie bramy do garazui 4 funkcja, co ew można zaprogramować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 21.10.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 a musi być zaprogramowane ? Może dodatkowo załączanie oświetlenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieszko87 21.10.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Możesz zamontować alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 21.10.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 czyli np można byłoby załączyc 4tym przyciskiem oświetlenie ogrodu przy wjeżdzie??jak nalezaloby to spiac zeby zadziałało?? mieszko 87, mozna zaprogramowac kodowanie/rozkodowanie alarmu?? to miales na mysli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 21.10.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 dowiedziałem się niedawno, że Horman ma dodatkowy odbiornik właśnie umożliwiający sterowanie czegokolwiek z pilota od bramy. Podejrzewam, że każdy system napędu bramy ma coś takiego tylko nie każdy o tym wie - jak ja do niedawnaMożesz nawet sterować podlewanie ogródka - od Ciebie zależy co wysterujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 21.10.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 bramy to Nice, wiec pytanie co nalezałoby dokupić aby wpiąć ew oświetlenie ogródka bądź coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 21.10.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 zapytaj u Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts