Zetski 21.10.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 W jednym pokoju po remoncie podłoga zostałą niżej o jakieś 1,5-2cm. Wywalona została podłoga na legarach, wywalone ile się dało spod spodu, poszła izolacja i ocieplenie i poszły na to panele (14 lat temu). Wtedy było szybko, szybko bo święta miały być we własnym domu i tak wtedy zostało.Teraz robimy gruntowne odnowienie. zastanawiam się czy na te panele mogę położyć nowe - wyszło mi, że poziomy podłóg mniej więcej się wyrównają? Pierwotnie miałem je wywalić, ale dzięki bardzo dobrej ekipie od tynkowania (mogę ich polecić z czystym sumieniem) nadal są w bardzo dobrej kondycji i nie musiałbym kombinować dalej.Czy to jest dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_EMI 21.10.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Jeżeli są równe to czemu nie , tylko pamiętaj o piance pomiędzy panele bo będzie echo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zetski 21.10.2014 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Pianka obowiązkowo!Czy można je położyć równolegle do starych czy trzeba w poprzek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zetski 13.04.2015 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Położone, szybko i efektywnie zrobiona nowa podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertM 15.04.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Można w poprzek ale gąbka piankowa obowiązkowo musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zetski 23.04.2015 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 gąbka poszła pod spód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts