aleksks 21.10.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Jak wyżej, co sądzicie o brykiecie bukowym do kominka, np takim http://allegro.pl/brykiet-debowo-bukowy-dostawa-gratis-i4709142059.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
funky_koval 21.10.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 To takie lizanie loda przez szybę , lepiej kupić drewno nawet z takiej ciastoramy na palecie.Chyba że to sprzedajesz to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 22.10.2014 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Witam Za 600 zł kupisz 3 metry drewna bukowego , porąbane ułożone na paletach. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksks 22.10.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Czyli lepiej kupić drewno zamiast brykietu? Słyszałem od znajomych dobre opinie na temat brykietu do kominka dlatego ciekawi mnie ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolson28 23.10.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Nigdy nie paliłem brykietem. Nie wiem jak się spala, jak to wygląda. Podejrzewam że najpierw potrzeba rozpalić drewnem a dopiero później na żar kłaść brykiet. Wszystko zależy od tego czy chcesz dogrzewać kominkiem dom czy dla nastroju wieczorem sobie napalić. Jeśli dogrzewać to poczytaj ile energii wyciągniesz z 750 kg brykietu a ile z 3 metrów buka (podejrzewam że wagowo to będzie około 1,5 tony) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts