1Alek 22.10.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Chciałbym założyć w domu (stan surowy) instalację c.o. (projekt+wykonanie). Miałem dobra firmę, niestety załapali jakiś większy kontrakt i musieli mi odmówić. Przechodząc do sedna, potrzebuję jakiegoś sprawdzonego fachowca, który mógłby się tym zająć najlepiej jeszcze w tym roku. Może ktoś mógłby mi polecić kogoś odpowiedniego w tym temacie z Wodzisławia bądź okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 22.10.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Witam! Korzystałem jakiś czas temu z usług z PGB System z Rybnika,rzut beretem od Wodzisławia. Montowali nam kompleksowo instalację grzewczą. Jestem zadowolony bo wyrobili się dość sprawnie w wyznaczonym terminie. Co najważniejsze mają pojęcie o tym co robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 22.10.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 jak instalacje to tylko INSALL rybnik. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Alek 23.10.2014 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witam! Korzystałem jakiś czas temu z usług z PGB System z Rybnika,rzut beretem od Wodzisławia. Montowali nam kompleksowo instalację grzewczą. Jestem zadowolony bo wyrobili się dość sprawnie w wyznaczonym terminie. Co najważniejsze mają pojęcie o tym co robią. Dzięki za informację. A mógłbyś dać jakiś kontakt do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Alek 23.10.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 jak instalacje to tylko INSALL rybnik. pozdrawiam Mógłbyś podać więcej szczegółów, bo na razie nic mi to nie mówi a brzmi trochę jak reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 27.10.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Telefon 530-720-743. Najlepiej znajdź sobie ich stronę w wyszukiwarce jeśli chciałbyś więcej informacji Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts