magic_zen 23.10.2014 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witam mam dylemat, mam wstępną wycenę rolet INTERMO z montażem a aktualnie jestem na etapie ścian przy nadprożach. Otóż jeszcze nie jestem pewien czy faktycznie będę zakładał te rolety i czy w związku z tym zrobić nadproża wsunięte o te parę cm, a potem jeśli kapitał nie pozwoli po prostu wypełnić to przewężenie styropianem. Bo jeśli faktycznie kasy wystarczy to pójdą tam rolety i problemu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 23.10.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 nadproże cofnąć i dać styropianJak nie będzie rolet to dodatkowo będziesz miał ocieplone nadproże, a jak będą to nie będziesz miał problemu z ociepleniem przestrzeni pod skrzynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 23.10.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 cofa się nadproża po to aby właśnie dać tam ocieplenie pod skrzynkę ,więc jak będą rolety to styropian albo styrodur pod puszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magic_zen 23.10.2014 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Dzięki serdeczne a to że się cofa właśnie pod styropian to wiem, bardziej chodziło mi o to czy jeśli jednak nie założę tych rolet (ciągle się wahamy czy warto) to nie będzie to problem np. podczas montażu samych okien, tynki, ocieplenie itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 23.10.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 nie powinno być żadnych problemów jeśli ekipa umie montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts