Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj,

Rozumiem, że masz na myśli usługi kierownika budowy. Powiem tak, ja płacę 2000 zł, w ratach (ostatnia po zakończeniu budowy). Inna oferta jaką miałem to było 2500 zł. Jest to jednak bardzo ważna i odpowiedzialna funkcja. Dla mnie najważniejsze jest, żeby kierownik budowy faktycznie nadzorował cały proces. Jeżeli masz do niego pełne zaufanie, sprawdził się na innych budowach, świadczy usługi doradcze na wszystkich etapach budowy to podana przez Ciebie kwota może być ok. Wszystko zależy od wkładu pracy włożonego przez niego w Twoją budowę. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie, dramat :( nigdzie nie można kupić porothermu 44. Zjeździliśmy dziś wszystkie składy, jak jest, to w chorej cenie, ma być za 2 miesiące i nikt nie wie, za ile!

Nie znacie jkiś składów poza BB, może gdzieś na wioskach, gdzie tak często klienci nie dojeżdżają. Szczerze mówiąc jesteśmy w kropce :( Z tygodnia na tydzień cena rośnie o 1 zł na pustaku!

Katastrofa :(:(:(:(

Słuchajcie, dramat :( nigdzie nie można kupić porothermu 44. Zjeździliśmy dziś wszystkie składy, jak jest, to w chorej cenie, ma być za 2 miesiące i nikt nie wie, za ile!

Nie znacie jkiś składów poza BB, może gdzieś na wioskach, gdzie tak często klienci nie dojeżdżają. Szczerze mówiąc jesteśmy w kropce :( Z tygodnia na tydzień cena rośnie o 1 zł na pustaku!

w Skoczowie też nie ma,cieszyn za kilka tygodni

Słuchajcie, dramat nigdzie nie można kupić porothermu 44. Zjeździliśmy dziś wszystkie składy, jak jest, to w chorej cenie, ma być za 2 miesiące i nikt nie wie, za ile!

Nie znacie jkiś składów poza BB, może gdzieś na wioskach, gdzie tak często klienci nie dojeżdżają. Szczerze mówiąc jesteśmy w kropce Z tygodnia na tydzień cena rośnie o 1 zł na pustaku!

Magdala podaje ci namiary telefoniczne -dzwon -moze ci sie uda załatwić:

TEL. 501-439-497 lub 692-221-874

Betex Górki po świetach ma być phoroterm 44 ale cena ok 11 zł /szt

tel 0338539512

pozdrawiam

• 2 weeks później...

Oj jak dawno mnie tu nie było!!!

Nie skończylam budowania, wykończeniówka jest niestety kasożerna, więc powolutku :D - nie lubimy zażynać się kredytami!

Niiestety drożyzna straszna w materiałach - a pensje prawie BEZ ZMIAN!!!

Czy ze starej wiary ktoś tu jeszcze zagląda? :roll:

Pozdrówka dla NOWYCH i STARYCH BB (beskidzkich budowlańców)!

No i kolejne wyzwanie: czy macie może namiary na kogoś, kto wykona projekt przyłącza wodociągowego i kanalizy oraz kogoś, kto to może wykonać?

To samo dotyczy prądu, do przyłącza tymczasowego projekt potrzebny, prawda? A potem prowizorka + skrzynka?

Bardzi pięknie poproszę o namiary 8)

Co do dachówy, chyba będzie Koramic Renesansowa angoba antracyt.

No i kolejne wyzwanie: czy macie może namiary na kogoś, kto wykona projekt przyłącza wodociągowego i kanalizy oraz kogoś, kto to może wykonać?

To samo dotyczy prądu, do przyłącza tymczasowego projekt potrzebny, prawda? A potem prowizorka + skrzynka?

Bardzi pięknie poproszę o namiary 8)

Co do dachówy, chyba będzie Koramic Renesansowa angoba antracyt.

wodociągi załatwiałem w wodociągach w ustroniu są tam panowie którzy robia projekty,a gazowy projekt p.Wojtek 509443428

a co do prądu to niepomoge bo załatwia mi wszystko ten który bedzie u nas robił instalacje jesli chcesz to moge ci podac jego namiary na priv.pozdrawiam

Na dniach mamy pmiec pozwolenia, a dziś kupiliśmy część porothermu, szukam dalej, bo kupiłam tylko 2000 sztuk w miare normalnej cenie 9.30 :evil:

Jaka dachówka u was na dachach?

Witajcie :D

Mam nadzieję, że u nas też za niedługo nastąpi pierwsze wbicie łopaty :wink: :lol:

Na dach wybraliśmy Robena średzką falistą plus - kolor antracyt :D

http://www.roben.pl/upload_module/katalog/dachowki/dsfp-single-antracyt.jpg

Pozdrawiam kasia