Fiddler 03.04.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witaj, Rozumiem, że masz na myśli usługi kierownika budowy. Powiem tak, ja płacę 2000 zł, w ratach (ostatnia po zakończeniu budowy). Inna oferta jaką miałem to było 2500 zł. Jest to jednak bardzo ważna i odpowiedzialna funkcja. Dla mnie najważniejsze jest, żeby kierownik budowy faktycznie nadzorował cały proces. Jeżeli masz do niego pełne zaufanie, sprawdził się na innych budowach, świadczy usługi doradcze na wszystkich etapach budowy to podana przez Ciebie kwota może być ok. Wszystko zależy od wkładu pracy włożonego przez niego w Twoją budowę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 04.04.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 róznie kosztuje my płacimy 2000,00 ale jeden śpiewał 3700,00także możesz jeszcze poszukać,pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 04.04.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Słuchajcie, dramat nigdzie nie można kupić porothermu 44. Zjeździliśmy dziś wszystkie składy, jak jest, to w chorej cenie, ma być za 2 miesiące i nikt nie wie, za ile! Nie znacie jkiś składów poza BB, może gdzieś na wioskach, gdzie tak często klienci nie dojeżdżają. Szczerze mówiąc jesteśmy w kropce Z tygodnia na tydzień cena rośnie o 1 zł na pustaku! Katastrofa :(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.04.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Słuchajcie, dramat nigdzie nie można kupić porothermu 44. Zjeździliśmy dziś wszystkie składy, jak jest, to w chorej cenie, ma być za 2 miesiące i nikt nie wie, za ile! Nie znacie jkiś składów poza BB, może gdzieś na wioskach, gdzie tak często klienci nie dojeżdżają. Szczerze mówiąc jesteśmy w kropce Z tygodnia na tydzień cena rośnie o 1 zł na pustaku! Katastrofa :(:( w Skoczowie też nie ma,cieszyn za kilka tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 05.04.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Słuchajcie, dramat nigdzie nie można kupić porothermu 44. Zjeździliśmy dziś wszystkie składy, jak jest, to w chorej cenie, ma być za 2 miesiące i nikt nie wie, za ile! Nie znacie jkiś składów poza BB, może gdzieś na wioskach, gdzie tak często klienci nie dojeżdżają. Szczerze mówiąc jesteśmy w kropce Z tygodnia na tydzień cena rośnie o 1 zł na pustaku! Magdala podaje ci namiary telefoniczne -dzwon -moze ci sie uda załatwić: TEL. 501-439-497 lub 692-221-874 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 05.04.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 art-bud ustroń tam zadzwoncie moze cos bedzie.ps wszystkim którzy obecnie zaczynają budować współczuje- nam sie udało juz wybudować za czasów miare spokojnych ( chodzi o ceny i dostępnośc towaru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.04.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Słuchajcie, dramat nigdzie nie można kupić porothermu 44. Zjeździliśmy dziś wszystkie składy, jak jest, to w chorej cenie, ma być za 2 miesiące i nikt nie wie, za ile! Nie znacie jkiś składów poza BB, może gdzieś na wioskach, gdzie tak często klienci nie dojeżdżają. Szczerze mówiąc jesteśmy w kropce Z tygodnia na tydzień cena rośnie o 1 zł na pustaku! Katastrofa :(:( Betex Górki po świetach ma być phoroterm 44 ale cena ok 11 zł /szt tel 0338539512 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 15.04.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ale pustki!!!! Wszyscy się chyba budują ja jeszcze nie zaczęłam a chciałabym choć poczytać jakie u Was postępy żeby pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 15.04.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ładna pogoda wszyscy siedzą na działkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 18.04.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 dziś przerwa u nas bo lało z rana jak z cebra mają przyjśc jutro i zacząć szałować strop pozdrawiam wszystkich z Beskidów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 18.04.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Na dniach mamy pmiec pozwolenia, a dziś kupiliśmy część porothermu, szukam dalej, bo kupiłam tylko 2000 sztuk w miare normalnej cenie 9.30 Jaka dachówka u was na dachach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 18.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 U nas euronit kupiona końcem stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 19.04.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Na dniach mamy pmiec pozwolenia, a dziś kupiliśmy część porothermu, szukam dalej, bo kupiłam tylko 2000 sztuk w miare normalnej cenie 9.30 Jaka dachówka u was na dachach? u nas dachówka roben czarna średzka falista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 20.04.2007 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Oj jak dawno mnie tu nie było!!! Nie skończylam budowania, wykończeniówka jest niestety kasożerna, więc powolutku - nie lubimy zażynać się kredytami! Niiestety drożyzna straszna w materiałach - a pensje prawie BEZ ZMIAN!!! Czy ze starej wiary ktoś tu jeszcze zagląda? Pozdrówka dla NOWYCH i STARYCH BB (beskidzkich budowlańców)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 21.04.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 No i kolejne wyzwanie: czy macie może namiary na kogoś, kto wykona projekt przyłącza wodociągowego i kanalizy oraz kogoś, kto to może wykonać? To samo dotyczy prądu, do przyłącza tymczasowego projekt potrzebny, prawda? A potem prowizorka + skrzynka? Bardzi pięknie poproszę o namiary Co do dachówy, chyba będzie Koramic Renesansowa angoba antracyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 23.04.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 No i kolejne wyzwanie: czy macie może namiary na kogoś, kto wykona projekt przyłącza wodociągowego i kanalizy oraz kogoś, kto to może wykonać? To samo dotyczy prądu, do przyłącza tymczasowego projekt potrzebny, prawda? A potem prowizorka + skrzynka? Bardzi pięknie poproszę o namiary Co do dachówy, chyba będzie Koramic Renesansowa angoba antracyt. wodociągi załatwiałem w wodociągach w ustroniu są tam panowie którzy robia projekty,a gazowy projekt p.Wojtek 509443428 a co do prądu to niepomoge bo załatwia mi wszystko ten który bedzie u nas robił instalacje jesli chcesz to moge ci podac jego namiary na priv.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 23.04.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Na dniach mamy pmiec pozwolenia, a dziś kupiliśmy część porothermu, szukam dalej, bo kupiłam tylko 2000 sztuk w miare normalnej cenie 9.30 Jaka dachówka u was na dachach? Witajcie Mam nadzieję, że u nas też za niedługo nastąpi pierwsze wbicie łopaty Na dach wybraliśmy Robena średzką falistą plus - kolor antracyt http://www.roben.pl/upload_module/katalog/dachowki/dsfp-single-antracyt.jpg Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 23.04.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Kasia, fajny ten Twój Roben, a jaki jest koszt 1 m2? Bo bardzo podobna do wybranej przez nas Co do wodociągów, pytałam w bielskiej Aqua'ie, ale tam mi dali namiary na "firme naprzeciwko" - projekt bagatela jedyne 1000 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 23.04.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 No tak, miałam jeszcze was zapytać, czy ktos z was nie ma może odsprzedać deski, calówki, do szałowania: w sumie potrzebuję około 8 kubików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.04.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 nasza tez roben średzka falista czarnahttp://www.dachowka.pl/upload/roben/dachowki_ceramiczne/image008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts