Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie wiem co mam myslec o tych budowlancach rozumiem ze wszystko poszlo do gory ale bez przesady :( jeszcze dzis mam dzwonic do jednej ekipy maja mi dac wycene to zobaczymy, chyba bedzie trzeba wziąsc ojca ( murarz) i budowac samemu materialy do stanu surowego nie sa az takie drogie !?!? trzeba pomyslec,nasz domek jest 11 na 7 takze bardzo podobne:) uuuuuuhhhh pozdrowienia

Witam grupę beskidzką!!

Czy ktos może polecić jakąś solidną ekipę budowlaną z Bielska lub okolic.

Mam zamiar rozpocząć budowę na wiosnę w Czechowicach-Dziedzicach.

Mój przyszły domek:

http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m45befc48d9f2b

Z góry dziękuję za wszelkie namiary.

piszcie na: [email protected] lub ma P.W.

Witam serdecznie,

Milo widziec, ze bielscy forumowicze sa tak aktywni! Ja rowniej pochodze z bielska, jak i cala moja rodzina :-)

Niedawno opowiedzialam cioci, jak znakomitym zrodlem informacji jest internet, no i zaczelo sie! Stalam sie jej glownym reseacherem :D

Otoz ciocia buduje poddasze i potrzebuje sprawdzonej firmy, ktora zrobilaby jej drewniane schody.

Czy ktos moze polecic dobrego ale niedrogiego stolarza z bielska lub okolic? Chodzi o zrobienie schodow z balustrada.

Z gory dziekuje za pomoc

Danka

• 2 weeks później...

Witam wszystkich serdecznie.

Potrzebuję pomocy. Kupiliśmy dom w stanie surowym otwartym w Ligocie koło B-B i zostałam sama do wykończenia. Nie wiem od czego zacząć. W poniedziałek idą okna na tapetę, potem prąd i co. Nie wiem gdzie dobrze się zaopatrywać- potrzebuję jakiś projektantów do łazienek, gdzie kupujecie płytki, czy kładziecie gresy, gdzie mogę kupić sztukaterię? ratunkuuuuuuuuu!!!!!!

ania1bed

Ja swoje łazienki zleciłam projektantce z Pilcha. Pewnie znasz kafelki firmy Pilch -niedaleko bielska w kierunku na Cieszyn. Pojechałam z wymiarami łazienek i wspólnie z panią projektant projektowałyśmy w komputerze łazienki-dobierając kolorystykę i rodzaj płytek. Projekt kosztuje tam 200 zł. Jesli zakupisz u nich płytki koszt ten jest zwracany. Wiem ze prawie wszystkie salony ceramiki w bielsku robią bardzo podobnie-myślę ze ten problem masz już z głowy :-)

pozdrawiam

Witaj Lucynko.

Bardzo dzięki za podpowiedź. Napisz, czy jesteś zadowolona z płytek od Pilcha. Słyszałam różne wypowiedzi, ale od nikogo, kto faktycznie je ma.

Pozdrowionka

Ania1bed

Jestem uzytkownikiem płytek z pilcha dopiero 2 miesiace i pewnie moje zdanie nie bedzie bardzo miarodajne.

Nie mam z płytkami zadnego problemu-dobre były podczas obróbki przy kładzeniu ,łatwe w utrzymaniu czystości. Jedynie co, to zrobiłam źle ze na podłoge w łazience wybrałam płytki matowe a nie z połyskiem. Widac na podłodze kazda kropelke wody :D .

Witam serdecznie

Jestem nowy na forum ale myślę że będę tutaj częstym bywalcem.

Od razu mam pytanko. Stoi na mojej działce (jakieś 3 m od granicy) słup energetyki. Nie wiecie może jak jest z kwestią przesunięcia takiego słupa?

Od Enionu żywieckiego dostałem wiadomość że może to zrobić firma z uprawnieniami? Macie może namiary na taką firmę?

Dawid

Oj jak dawno tu nie byłam :D

ciesze sie że wątek nie przepadł z kretesem :D

Kiedyś było bardzo rodzinnie, kilka prób spotkań które nie doszły do skutku :cry:

Teraz widze głównie EKIPA GORĄCO POSZUKIWANA

Chętnie bym wam pomogła , ale moi fachowcy siedzą na wyspach brytyjskich lub w Niemczech... więc sama potrzebuję firmy do ogrodzeń, brukarzy i kafelkarzy....

Może ktoś ma dobrych Speców???

Pozdrówka jak zwykle serdeczne

:D