SZYMONPENCAK 03.02.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 czesc piotraku jak myslisz ile cie wyjdzie? z stan surowy otwarty z materialami ja dostalem oferte za domek 100m2 http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GLX-165,183,61,opis.html prawie 220.000 zl nie wiem co mam o tym myslec ale wydaje mi sie ze to za drogo, ja buduje kolo zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.02.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam.My także budujemy koło Żywca i tamtejsza firma powiedziała Nam za same fundamenty domu 7m na 10m plus taras 7m na 2m od wjazdu koparki ,wyrównania terenu,drenażu wokół domu do zabezpieczenia fundamentów na zimę materiał z robocizną 45 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZYMONPENCAK 03.02.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 nie wiem co mam myslec o tych budowlancach rozumiem ze wszystko poszlo do gory ale bez przesady jeszcze dzis mam dzwonic do jednej ekipy maja mi dac wycene to zobaczymy, chyba bedzie trzeba wziąsc ojca ( murarz) i budowac samemu materialy do stanu surowego nie sa az takie drogie !?!? trzeba pomyslec,nasz domek jest 11 na 7 takze bardzo podobne:) uuuuuuhhhh pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUKASZ211 08.02.2008 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witam grupę beskidzką!!Czy ktos może polecić jakąś solidną ekipę budowlaną z Bielska lub okolic.Mam zamiar rozpocząć budowę na wiosnę w Czechowicach-Dziedzicach. Mój przyszły domek:http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m45befc48d9f2b Z góry dziękuję za wszelkie namiary. piszcie na: [email protected] lub ma P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankat 13.02.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam serdecznie, Milo widziec, ze bielscy forumowicze sa tak aktywni! Ja rowniej pochodze z bielska, jak i cala moja rodzina Niedawno opowiedzialam cioci, jak znakomitym zrodlem informacji jest internet, no i zaczelo sie! Stalam sie jej glownym reseacherem Otoz ciocia buduje poddasze i potrzebuje sprawdzonej firmy, ktora zrobilaby jej drewniane schody. Czy ktos moze polecic dobrego ale niedrogiego stolarza z bielska lub okolic? Chodzi o zrobienie schodow z balustrada. Z gory dziekuje za pomoc Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 21.02.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Do wszystkich początkujacych inwestorów:-chętnie odsprzedam słup elektryczny wraz z kompletną skrzynka i sondą odgromową. Wszystko w stanie idealnym do wzięcia od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobo0 21.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam wszystkich, poszukuję hydraulika i płytkarza oczywiście tanio i solidnie Jak macie jakieś namiary to chętnie skorzystam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dom-M05a 22.02.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witam grupę beskidzką!! Czy ktos może polecić jakąś solidną ekipę budowlaną z Bielska lub okolic.Mam zamiar rozpocząć budowę w Mikuszowicach . Dzienkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 25.02.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 na naszej budowie łazienki na ukończeniu malarze zaczną malowac 1 raz pogoda wiosenna +10 stpozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1bed 06.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam wszystkich serdecznie.Potrzebuję pomocy. Kupiliśmy dom w stanie surowym otwartym w Ligocie koło B-B i zostałam sama do wykończenia. Nie wiem od czego zacząć. W poniedziałek idą okna na tapetę, potem prąd i co. Nie wiem gdzie dobrze się zaopatrywać- potrzebuję jakiś projektantów do łazienek, gdzie kupujecie płytki, czy kładziecie gresy, gdzie mogę kupić sztukaterię? ratunkuuuuuuuuu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 09.03.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ania1bed Ja swoje łazienki zleciłam projektantce z Pilcha. Pewnie znasz kafelki firmy Pilch -niedaleko bielska w kierunku na Cieszyn. Pojechałam z wymiarami łazienek i wspólnie z panią projektant projektowałyśmy w komputerze łazienki-dobierając kolorystykę i rodzaj płytek. Projekt kosztuje tam 200 zł. Jesli zakupisz u nich płytki koszt ten jest zwracany. Wiem ze prawie wszystkie salony ceramiki w bielsku robią bardzo podobnie-myślę ze ten problem masz już z głowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 09.03.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Witam,Poszukuję ekipy do wybudowania fundamentów plus podpiwniczenie- generalnie do stanu zerowego, proszę o namiary na PW.- BielskoPozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1bed 10.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witaj Lucynko.Bardzo dzięki za podpowiedź. Napisz, czy jesteś zadowolona z płytek od Pilcha. Słyszałam różne wypowiedzi, ale od nikogo, kto faktycznie je ma.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R.A.F. 16.03.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam, czy ktoś z Was zamawiał strop Teriva z Dębowca koło Skoczowa?http://www.stropy-teriva.bielsko.pl/lokalizacja.htmlBędę wdzięczny za opinie na temat jakości i ceny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADRPOR 18.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Czy moze mi ktos polecic dobra firme do wykonania fundamentow? Prosze o informacje na PW. Bede budowac w SkoczowieDzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 20.03.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witaj Lucynko. Bardzo dzięki za podpowiedź. Napisz, czy jesteś zadowolona z płytek od Pilcha. Słyszałam różne wypowiedzi, ale od nikogo, kto faktycznie je ma. Pozdrowionka Ania1bed Jestem uzytkownikiem płytek z pilcha dopiero 2 miesiace i pewnie moje zdanie nie bedzie bardzo miarodajne. Nie mam z płytkami zadnego problemu-dobre były podczas obróbki przy kładzeniu ,łatwe w utrzymaniu czystości. Jedynie co, to zrobiłam źle ze na podłoge w łazience wybrałam płytki matowe a nie z połyskiem. Widac na podłodze kazda kropelke wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave79 27.03.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witam serdecznie Jestem nowy na forum ale myślę że będę tutaj częstym bywalcem. Od razu mam pytanko. Stoi na mojej działce (jakieś 3 m od granicy) słup energetyki. Nie wiecie może jak jest z kwestią przesunięcia takiego słupa?Od Enionu żywieckiego dostałem wiadomość że może to zrobić firma z uprawnieniami? Macie może namiary na taką firmę? Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R.A.F. 28.03.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 W energetyce w Żywcu Ci podadzą kilka firm, pozatym wisi lista wykonawców na tablicy na I piętrze. Tel. 033 8664782 do energetyki - pod nim uzyskasz informacje. Kiedyś tam pracowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 02.04.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Oj jak dawno tu nie byłam ciesze sie że wątek nie przepadł z kretesem Kiedyś było bardzo rodzinnie, kilka prób spotkań które nie doszły do skutku Teraz widze głównie EKIPA GORĄCO POSZUKIWANA Chętnie bym wam pomogła , ale moi fachowcy siedzą na wyspach brytyjskich lub w Niemczech... więc sama potrzebuję firmy do ogrodzeń, brukarzy i kafelkarzy.... Może ktoś ma dobrych Speców??? Pozdrówka jak zwykle serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 02.04.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 A może by ich tak sklonować???? (tych dobrych Specjalistów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts