ADAMOS48 27.03.2003 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Bedzie z 20 ar. tego krajobrazu kśiężycowego.Jak 4lata temu staliniec rozkopał to do dzisiaj nie moge działki posprzątac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 27.03.2003 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 z jednej strony ci zazdroszczę, bo fajnie jest mieć tyle własnej górki, ale ta praca???? to już mniejZasadż sobie "zielony węgiel" czyli wierzbę szybko rosnącą na obrzeżach - będziesz miał opał do kominka, chyba że masz własny lasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 27.03.2003 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Ja i lasek mam i na przyszłość chcemy posadzić iglaki i takie tam drzewka żeby nie trzeba był być niewolnikiem własnego trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 28.03.2003 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Dobre myślenie Adamie, ja też nie lubię być niewolnikiem czegokolwiek, a szczególnie żeby ronić coś na pokaz- dla szpanu. Robię jak mi wygodnie. a wierzby nie chcesz posadzić? nie odpowiedziałeś mi na pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 28.03.2003 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 żanim kupiliśmy tą działkę , mieliśmy ofertę takiego dużego kawałka na wcześniejszej górce- wysoko i południowy stok.Przestraszyły nas jednak: trudna budowa i stromy dojazd- szczególnie zimą.Widok też był wspaniały i skraj lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 28.03.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Może to gdzieś koło nas.Po obrzeżach pozostawiłem duże drzewa,są to świerki ,lipa,jesiony,dąb,brzózki,grab,akacja .Myślimy posadzić sosny.W środku stoi dom i będziemy sadzić drzewka mniejsze ogrodowe z naciskiem na iglaste.Jak ponalegasz to troszku wierzby gdzieś upchniemy.My jutro będziemy na działce od 14 do 19 w niedzielę jak będzie jakaś pogoda również.Zapraszałem Was kiedyś czynię to i dzisiaj.adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 29.03.2003 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 jeszcze niestety sie nie wybieramy, ale już teraz mozesz powiedzić jak najlepiej wejść na tą twoją górkę. codziennie nadal jeżdzicie?w dzień roboczy w jakich godzinach jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 31.03.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 W sobotę i niedzielę byliśmy na działce i odpoczywaliśmy regenerując siły do następnego tygodnia .Pozałatwialiśmy budowę komina ,połozenie dachówki,instalatora co.Mam nowy adres [email protected] Nie mogę określić kiedy będę na działce bo sam nie wiem .To przychodzi chwila i jesteśmy. Pracujemy do 17.30 +dojazd {nie mamy auto bo budowa spapusiała} więc około 18.20 możemy teoretycznie być na dziąłce. Dojazd M-B szkoła za przystankiem w prawo do gory obok cmentarzy i za kamieniarzem w lewo trawesen 500m i jest nasza chata po lewej stronie z maxa i nowymi oknami z mahoniu .Napiszcie kiedy się wybieracie do M-B to może się spotkamy.ADAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 01.04.2003 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Witaj Adamie!dzięki za adres ,jak będziemy się wybierali, to damy znać!Sądzę że dopiero póżną wiosną, jak przyjedziemy na kilka dni.Na jednodniowy przyjazd - wycieczka do was byłaby zbyt ambitnym planem.Pzdr-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 01.04.2003 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Myślałem że Wasze pobyty w beskidach są bardziej aktywne niż nakazuje to norma {czytaj potrzeba} Ja nie bedąc w M-B uważam za dzień stracony.Objeżdziłem troszku świata i widziałem duzo ,ale piekniejszej krainy nie widziałem nigdzie. Może widoki były wspanialsze ,ale ducha i klimatu takiego jak w M-B nie ma nigdzieCzekam na spotkanie ADAM.Postarałem sie troszku bo to mój 400 post a i piwo wypiłem .Dziękuję za cierpliwośc i wytrwałość w odpisywaniu na moje posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 02.04.2003 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Adamie! pisałam ci,że do mojego domu z M-B jest 100km a nie 12, a w domu huk roboty.jak będę na emeryturze to będę tam codziennie-mam nadzieję.A co do uroku tej krainy to masz w pełni rację. Podzielamy ją razem z mężem!Pzdr-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 02.04.2003 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Cześć napisałem troszku bo mi już handra przeszła i jak zobaczyłem jak nisko jest temat "czy w beskidach nikt nie buduje "odrazu napisałem i efekt jest natychmiastowy t.z. 1 miejsce.Żegnam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 02.04.2003 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 A swoją drogą to naprawdę jest tak mało ,czy poprostu piszą pod innyni rejonami nie przyznając się do beskidów.BESKIDY WYSTĄP!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 04.04.2003 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 oj mało nas, mało!Ty- Adamie, Piotrek, Wisła, Franek jeszcze jedną nogą w Warszawie no i ja. Nikt więcej nie przychodzi mi na myśl.Jeśli jest jeszcze ktoś to przepraszm!!Niech się odezwie!Pzdr-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 04.04.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Odzywam się ponownie, żebyście nie myśleli, że jesteście aż tacy samotni. Śledzę ten wątek i Wasze wypowiedzi, ale są one na tyle osobiste, że trudno jest mi "wskoczyć" z czymś ciekawym. Tak jak i Wy, ostatnie weekendy spędziłem na pracach porządkowych na zewnątrz, w słońcu. Na następne wolne dni mam zaplanowane rozpoczęcie prac nad barierkami tarasu i balkonów, oraz wykończenia samej powierzchni tarasu. Mam też trochę ziemi do przerzucenia z jednego miejsca w drugie i walczę z myślami, czy ja mam to zrobić, czy też może jakaś mała koparka??? Ktoś kiedyś powiedział, że liczą się chęci... z drugiej strony - licz siły na zamiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 04.04.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Jastak, mam podobne dylematy! Czeka mnie kopanie wokół fundamentów i na razie ambitnie zamierzam się na to sam. Tylko nie wiem czy nie porywam się z motyką na księżyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 04.04.2003 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Parę lat temu a dokładnie 1999 w lipcu zaczynałem swoją budowę i zamiast się cieszyć z prac fundamentowych musiałem najpierw wybudować mur oporowy .Nie muszę dodawać że spapusiało to monstrum połowę pieniędzy przygotowanych na fundament . Sam fundament też jest nietypowy i jak go skończyłem to i kasa również.Myślę że najgorszy jest początek bo kasy ubywa a roboty nie widać.Nie bać i zacząc ,napewno łatwo nie bedzie ale satysfakcja ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 04.04.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Jest ktoś jeszcze z M-B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 04.04.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Wątek naprawę był rodzinny ,ale było nas tylko 2 i tak sami pisaliśmy do siebie . Widzę że jak słonko coraz wyżej to i forumowiczów przybywa i oby jak najwięcej.Jestem przekonany że tematy również będą atrakcyjniejsze.Beskidy do dzieła.Pozdrowienia dla wszystkich adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 05.04.2003 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 czy JASTAK buduje w M-B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts