engi 06.06.2003 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Upały nie sprzyjają - forum sie wyludniło zupełnie.Co robicie? Pochwalcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 06.06.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 robię sobie barierki z drewna na balkony i taras a wieczorami "dbam o dobre stosunki międzysąsiedzkie" pogoda sprzyja pobytom na zewnątrz, pewnie dlatego taka cisza na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 12.06.2003 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Witam, Ja czekam na okna, mają być lada dzień. A potem zobaczę, co dalej, jak podlicze się finansowo. Pozdrawiam całe Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 20.06.2003 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 To ja i jeszcze żyję .ale cały czas jestem na działce w m-b i na nic nie mam czasu nawet kompa i telewizora nie widzę i przyznam czuje się świetnie czego i Wam życzę. Na stronach muratora bedę uchwytny dopiero w pażdzierniku . Zaproszenie dla engi dalej aktualne.Kończę i pozdrowiam wszystkich.ADAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 23.06.2003 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Witam was pod wiesryckiem! U mnie też ekipa pracuje ostro. Jak już jestem, to jest mnóstwo spraw do załatwienia, przywiezienia itp Dzięki Adamie za zaproszenie- jak tylko będzie tyle sił żeby sie wdrapać na tą twoją górkę- obiecuję. Ale jak ja cie tam znajdę???? Jacku- dzięki za info Pozdrowionka dla wszyskich!!! ENGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 23.06.2003 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 A ...........i szkoda że nie jestem nauczycielką - przeniosłabym sie do M-B na całe wakacje (2 MIESIACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)ALE PRACY IM NIE ZAZDROSZCZĘ, TYLKO TE WAKACJE - TO JEST COŚ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 23.06.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Ale ten weekend to się tak średnio udał - co wyszedłem na zewnątrz to zaczęło padać Porobiłem coś w środku, ale jednak jak jest słońce to jest przyjemniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 24.06.2003 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Niedziela była całkiem całkiem..... Na słoneczku mozna było się wygrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 09.07.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Witam po powrocie z krótkiego uropu na moich "włościach", było super!! Niedługo jadę na dłużej. Ale nie aż do października jak Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 10.07.2003 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 moi fachowcy od tynków są naprawdę dobrzy- nie żałujęściany są super i zadowolona jestem z tynków tradycyjnychGładka twarda powierzchnia- właściwie nawet gładzi nie trzeba!!!Jestem bardzo, bardzo zadowolona!!!Gips jest kruchy i delikatny- każda rysę widać.Jak gips to najwyżej na sufity.A w górach jest SUPER- masz rację Franku- nie chce się z tamtąd wyjeżdżać, prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 10.07.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Nie macie czasem kogoś znajomego, kto ma jakieś fajne psy stróżujące i będzie miał małe koło września? Marzy mi się owczarek podhalański, ale we wrześniu wezmę, co będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 10.07.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Hej ja tu gościnnie z Grupy Góry śląsk i okolice gdzie kupiliście drzewo na więźbę podajcie namiany na tartakiSiewonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 11.07.2003 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 to zależy jakie cię interesuje- czy impregnowane czy prosto z lasu jak weżmiesz z daleka - to transport droższy na miejscu w Świerklańcu w firmie FENIKS jest więżba- wielu jest zadowolonych- czytałam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 11.07.2003 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Do Piotra :nie myślałeś o piesku ze schroniska???koleżanka wzięła 8- miesięczne-go pieska którego wyrzucili przed wyjazdem na urlop.Swietnie się sprawuje- bardzo oddany nowym panom- a jedna psia duszyczka uratowanaTeraz jest najwięcej piesków porzuconychCo do podhalana- sama miałam - jest bardzo absorbujący w utrzymaniutrzeba wyczesywać intensywnie 2 razy w rokuSąsiedzi mają zaniedbanego - jeden filc na biedakup-zdrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 11.07.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Engi, Mówię tylko, że marzy mi się owczarek... Mój ojciec pochodzi z Podhala, więc chyba jakoś genetycznie te psy mi się podobają... Ale w rzeczywistości to nie wiem do końca jaki to będzie pies... Pewnie taki, jaki się trafi... Co do podhalana- sama miałam - jest bardzo absorbujący w utrzymaniu trzeba wyczesywać intensywnie 2 razy w roku Możesz mi coś jeszcze o nim opowiedzieć? Np. skąd takiego wziąć, jakie ma wymagania, czy rzeczywiście jest takim dobrym samodzielnym stróżem jak o nim piszą, ile je, czy chorowity, czy fajny... A trzymałaś go w domu czy w budzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 14.07.2003 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Mój podhalan spał na klatce schodowej w domu w przygotowanym specjalnie legowisku.Do roku miał niesamowity apetyt. Co okres zmiany futra wyczesywaliśmy całe kłęby sierści, ale włos letni miał wspaniały.Wogóle był wspaniały, ale jak kogoś nie lubił był bardzo grożny.Mieliśmy dzieci sąsiadów które rzucały w niego śnieżkami- trudno było utrzymać go w ryzach w ich obecności.Radzę przy budzie wybudować kojec z sporym wybiegiem .taki duży pies musi być dobrze wyszkolony- ta rasa jest bardzo pojętna.Duże psy nie ułożone potrafią być bardzo niebezpieczne.Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 14.07.2003 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Acha!Mój był przywieziony spod Turbacza i miał niesłychanie grożną matkę, która była przy budzie.Myślę że na jakimś góralskim targu na podhalu można kuoić takiego bez rodowodu. Wybierz się na wycieczkę - może się uda trafić.pozdr-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 18.07.2003 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Kochani! Wiem że budujecie ostro, ale jak już wstąpicie na chwilkę, może pomożecie mi w znalezieniu dobrego , nie drogiego stolarza w okolicy Bielska .Chodzi o schody i drzwi.Jacku- jestem umówiona na budowę kominka z panem Karolem na sierpień.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 18.07.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Też zaczynam szukać stolarza, chcę zrobić drewniane okiennice wewnętrzne w kuchni i pokoju, ale jeszcze nikogo nie znalazłem.A gdzie w Bielsku mogę kupić parapety drewniane (wewnętrzne) z jakiegoś twardszego drewna nż sosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 31.07.2003 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 zerknij franku na strony informatora bielskiego - napewno cos znajdzieszpzdr-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts