engi 30.09.2003 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Jeżeli jesteś Adamie zadowolony z tych okien to podeślij mi adres tej firmy.Brałes je z montażem czy bez?Robili ci też drzwi wewnętrzne?Domyślam się ,że to firma z okolic MBJak tam zdrówko?A ty Franio zostaw te porzadki bo wylądujesz w łózku jak Adam.Trzymajcie się chłopcy cieplutko!zima idzie.....brrrrrrrr......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 30.09.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Witajcie i oczywiście że podeślę ,ale najpierw muszę znależć dokładny adres i nr.telefonu.Ztego co pamiętam firma nazywała się rollflex i pochodziła z Łęk.Pa trzymcie się zdrowo.adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 08.10.2003 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 witaj Adamie!Rollflex to wałek do malowania- nie pokręciłeś nazwy?Napisz coś na temat tej firmy i jej wyrobów - czekam niecierpliwiepzdr-ka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 14.10.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Witam. Pozdrawiam wszystkich po dłuższej przerwie. Skończyłem wlaśnie ścianki działowe . Czy ktoś robił rozeznanie na temat drzwi? Co najlepiej, co najtaniej, gdzie itd. Potrzebna mi też jakaś dobra firma do ich zamontowania. Co u Was. Zamknęliście już sezon? P.S. Strasznie tu pustawo ostatnio. Czyżby wszyscy ostro pracowali na budowach? Mam nadzieję, że tak więc życzę powodzenia i wytrwałości. Franio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 15.10.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Witam wszystkichtroszku zatrzymałem się w domu i zaglądłem na stronkę a tu straszy ilością postów. Napewno wszyscy jeszcze rzutem na taśmę kończą roboty zapłanowane na ten rok jak też uciekają przed chłodami.Tobie engi podałem adres moich okien i jak widziałaś je to się pochwal.Pozdrowienia dla wszystkich Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 16.10.2003 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Adamie- nic nie dostałam, może wciągnęła to jakaś czarna dziura w cyberptzestrzeni??? Replay proszę.A co słychać w MB? chyba juz zimno? brrrrrrrrMasz tam jakieś ogrzewanie?pzdr-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 20.10.2003 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Byłam w ubiegły weekend w MB, Zimno że aż stach- nie dziwię się że się nie odzywacie- chyba palce wam skostniały z tego zimna. Adamie! Co z tym adresem - przypominam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 30.10.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Witam po dłuższej przerwie.Zamontowałem okna - teraz w domku zaczyna być miło. Poszukuję dużych ilości ziemi do podsypania działki - najlepiej z okolic Cieszyna lub Skoczowa. Gdybyście mieli jakiś dobry kontakt to polecam się. Pozdrawiam.Franio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 03.11.2003 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 a dlaczego akurat z tych okolic??tam właśnie buduja drogę szybkiego ruchu -chcesz to wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 03.11.2003 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Dokładnie tak.Oni zwykle muszą gdzieś upłynnić humus i ewentualny gruz z rozbiórek. Tak na marginesie, gdyby ktoś budował drogę to jest do zdobycia ok 1000 m3 gruzu rozbiórkowego w okolicach Bielskia-Białej.Zainteresowanych proszę o kontakt na priva. PozdrawiamFranio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 witam mam pytanie, czy u was mozna taniej kupic kostke brukowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 13.11.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 czy taniej to nie wiem... ale pewnie tak jak wszędzie - coś by się znalazło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 27.11.2003 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 PUSTO WSZĘDZIE, GŁUCHO WSZĘDZIE.....CHYBA PRZENIOSĘ SIE DO GRUPY OGÓLNO-ŚLĄSKIEJ.MIMO WSZYSTKO POZDROWIONKA, CHOC NIKT TU SIE NIE KRĘCI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 01.12.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Ja się kręcę regularnie, no ale remonty już pokończyłem, więc nie mam co pisać... Jedynie co - niedaleko mnie jest domek do sprzedania - zamierzam się koło niego zakręcić i naraić go znajomym, którzy - o zgrozo! - zaczynają myśleć o kupieniu mieszkania w Katowicach!! A, od wczoraj mam żółwia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 01.12.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Zima idzie, to i budowlańcy spasowali. Ale wiosną to się zacznie. Szczególnie dla mnie.Muszę do sierpnia wykończyć domek.Pojęcia nie mam, jak to zaplanować. Setki decyzji, miliony szczegółów to jest najstraszniejsza odmiana horroru.Postanowiłem sobie, że jeżeli po przeprowadzce będę miał jeszcze włosy (kolor nieważny) to wezmę tydzień urlopu, siądę sobie przed kominkiem i ................................. nie będę robił nic, kompletnie nic. Pięeeekna wizja.Tylko jak do niej dotrwać i nie zwariować? Pozdrawiam.F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 03.12.2003 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 JAK MIŁO ŻE SIE ODEZWALIŚCIE ! PO CO CI ŻÓŁW, PIOTRZE????? MIAŁAM KIEDYŚ I STWIERDZAM ŻE JEST FAJNY , ALE NA WOLNOŚCI. I JEST B. MAŁO KONTAKTOWY. NAPISZ LEPIEJ JAK PIESEK???? FRANKU! CZYMTY SIE PRZEJMUJESZ? O JAKICH DECYZJACH PISZESZ, O ILE WIEM TO JUŻ NIEWIELE CI ZOSTAŁO. NAJWAŻNIEJSZA JEST PRACA - JESLI MASZ PERSPEKTYWY TO SPOKO. DROBNE SPRAWY ZOSTAW JAK JUŻ BĘDZIESZ NA MIEJSCU. WEJDZIESZ DO UNII W NOWYM DOMKU PAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 03.12.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 To są miliony dezycji.Np jakie kafle do łazienki? Będziemy je kupować wiosną, a moja żona rozważa 15 różnych wersji (ciągle dochodzą nowe a stare odpadają, a liczba faworytów rośnie.Co mam robić, bo łazienki mam tylko dwie?Poszukuję fajnego kominka z zamkniętą komorą - może jakieś sugestie?Kominek tylko do dogrzewania salonu.Czy ktoś słyszał cos o drzwiach FREZAMET - właśnie umówiłem się z gościem na obmiar i przedstawienie oferty. PozdrawiamFranio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 03.12.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Dostałem żółwia w prezencie - a co tam! Mam już 2 zwierzaki, więc i z trzema sobie poradzimy! A pies... rośnie jak na drożdżach. Umie coraz więcej. Od jakichś 2 tygodni przestało jej się podobać spanie w budzie i leży na wycieraczce pod drzwiami wejściowymi. Codziennie więc barykaduję drzwi wejściowe do domu deską, żeby tam nie leżała, tylko w budzie. Dopiąłem swego, ale czy w ten sposób nauczy się? Pożyjemy, zobaczymy! Właśnie jestem na etapie obmyślania strategii, jak nauczyć ją, żeby nie gryzła nogawek... No i zaczyna szczekać! Tak potężnie, głucho i basowo, jakby z głębi wielkiego skórzanego worka, jak stary pies... Ale jednocześnie bardzo wyraziście. Dużo ładniej niż inne dorosłe psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 03.12.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Wiatm ponownie. Co sądzicie o grzejnikach łazienkowych firmy ENIX? PozdrawiamFranio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 04.12.2003 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Witajcie!To fakt,że tyle różnych badziewi jest w handlu, że trudno polapać się co jest ok, pomijając walory estetyczne.Franku, projektowanie zostaw żonie jesli ma dobry gust.Co do drzwi - nie słyszałam o takiej firmie - też nas to czeka.Grzejniki polecał nam instalator -Delongi, twierdzi że są ok i pod nie mamay instalację.Nadal nie zdecydowałam się na okna i drzwi.Jak sprawują się wasze: Wiktorczyk i Natura , o ile pamięć mnie nie myli. Co do twojej suni Piotrze - widzę pewne oznaki zauroczenia - i wcale sie nie dziwię. Ja w moim Bacy też byłam zakochana.A darowanemu żółwiowi faktycznie w paszczę się nie patrzy - rozumiem.Trzymajcie się zima nadchodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts