Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Franiu - przepraszam - zasugerowało mnie pierwsze zdanie! Dzięki za namiar , ale dorzuc trochę więcej informacji - czy to duża firma?robili cos dla ciebie?na kogo sie powoływać (skąd ten numer)?. Póki co ,roboty przy moim bardzo prostym domku wyceniła jedna firma - i spadłam z krzesła na widok proponowanej kwoty. Dlatego bardzo chętnie skorzystam z kontaktów. W tym tygodniu będę miała pozostałe wyceny i szerszą skalę porównawczą , więc dopiero zobaczę co to jest "za drogo"

Moje wizyty na tym Forum są niestety dośc nieregularne bo mam bardzo ograniczony czasowo dostęp do internetu.A tak z innej beczki - co to jest GG? Poratujcie poczatkuącego forumowicza .POZDROWIENIA

Asiu - firma średnia, wykonywali dla mnie kilka tematów (kontrakty służbowe). Możesz powołać sie na mnie - Franio W. Rozmawiaj z gościem, którego namiary Tobie przesłałem - to właściciel firmy. Powiedz mu, że dostałaś namiary od gościa, któremu dwa tygodnie temu woził na działkę ziemię z Czechowic - będzie wiedział o kogo chodzi.

Jeżeli będzie za drogi, to wyślę na priva namiary na innego gościa. Młody facet, widziałem jednak kilka domków, które postawił ze swoją ekipą (robi jednak tylko do stanu surowego zamkniętego) - były OK. Wiem, że nie jest drogi.

GG to komunikator internetowy Gadu-Gadu wpisz to do jakiejkolwiek wyszukiwarki - reszta jest na necie.

Jestem chłopaki!

Witam nową dziewczynę w naszej grupie- będzie mi rażniej :lol:

Co tam u was?

Bo mnie boli głowa od okien- nie wiem co kupić żeby nie drogo i ładnie było, tylko jak to zrobić? :o

Aśka! w której części Bielska budujesz?

Bo ja za Przegibkiem w Międzybrodziu - tam gdzie Adamos.

Buduję w Kamienicy , od strony lotniska , na "rolnym" gruncie. To znaczy zaczynam jak tylko zima puści. Do kwesti wyoru okien jeszcze nie doszłam ale po przeczytaniu okiennych dyskusji na Forum mam niezły mętlik w głowie. Engi , jeśli masz już "przerobionych" jakś producentów to podziel się wrażeniami. Pozdrowienia dla nielicznej Beskidzkiej gromadki !

engi jak wspaniale że powróciłas na forum bo strasznie szaro zaczynało byc .Ja jeszcze może 1 miesiac poszaleję a potem wracam na kochana moją górke .Postanowiłem w tym roku zamieszkać w ilu pokojach to nie wiem ,ale muszę.Dzisiaj na forum miałem dzień złośliwy i nawciskałem co niektórym pawiom ,którzy piszą mądre słowa tekstami ludzi innych jako swoje przypisując.Znasz mnie za dzień może dwa wpadnę w melancholię i będę grzecznie pisał a potem wcale.Pozdrawiam równięż całą nasza grupę a może pasowało by sie kiedyś latem spotkać bo mieszkamy niedaleko . Jest to moje przemyslenie i jak by komuś odpowiadało to proszę podtrzymać ten wątek.Mnie na forum nie będzie do niedzieli ponieważ jedziemy z żoną do wisły na trzy dni pooddychać świeżym powietrzem.Pa trzymajcie sie zdrowo i żeby Was grypka nie dosięgła.Adam

WITEJCIE ZIOMKOWIE! (PRZYSZLI)!< Z GÓRALSKIM AKCENTAM MA BYĆ

Spotkanie?

Bardzo dobry temet, ale na troche póżniej, zaraz zacznie się budowlana nerwówka żeby przed unią coś jeszcze taniej zrobić i kupić.

Poczekajmy aż Franio przeprowadzi sie na miejsce.

Proponuję spotkajmy się na :lol: EUROPEJSKIM GRUNCIE :lol:

(A TERAZ NIBY GDZIE JESTEŚMY?)

Z PLASTIKÓW GELAN- MA U MNIE WZGLĘDY , A Z DREWNA WIKTORCZYK LUB URZĘDOWSKI.

TO WNIOSEK Z RÓŻNYCH OPINII.

TERAZ STUDIUJĘ OFERTY I CENNIKI.

MOŻE CZĘŚĆ UDA SIE DOSTOSOWAĆ DO TYPÓWKI?

NARA