Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wdniu wczorajszym rozwaliłem częsci starego domu, od rana dzis jezdzi koparka zbiera darń i kopie ławice wiec zaczynam budowąć choc juz sie nie obyło bez zgz\rzytów gosciu od koparki z którym byułem umówiony mnie olał i na szybko musiałem szukac iinnej . cos czuje ze chyba na wszystki trza ppodpisywac umowy :evil:

dzieki bardzo mysle ze skorzystam. dzis wpada grucha lać stopy fundamentowe a w przyszłym tygodniu szalunki i fundamenty- ooby nie lało i ekipa nadal tak waczyła jak walczy to szybko wyjde z ziemi, bo rozpierducha wokół domu jest niezła- a było tak pieknie ( trawniczek przyciety ,drzewka rosły, bazanty podchodziły do domu) a teraz to nawet kret przestał ryć

Gość od bruków - Jan Szczurek z Pyskowic. Robił teściowi (też pod Cieszynem). Robotę zrobił dobrze (a nie było tego dużo kostki ok. 50m2, 100m2 klińca, odwodnienia i drenaże) i skasował bardzo po chrześcijańsku (pomimo, że chłopaki codziennie dojeżdżali z Pyskowic.)

Dla mnie robił jedna robotę w okolicach Pyskowic też OK.

Konkretny gościu.

P.S. Ja nie mam z tym Panem żadnych powiązań.

Tak, żeby nie było wątpliwości.

Pozdrawiam

Witam

dolaczam sie...

Nasz projekt jest w adaptacji.. Wybralismy Allegro2 (MTM Styl).

Do obejrzenia na http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/allegro_2/widoki.asp?id=476&ver=Y

Dzis wkroczyl geolog by rozpoznac teren (bo teren drenowany i nie chcemy niespodzianek), no i pomylili dzialki i zaczeli u sasiada.... 6 m od granicy naszej dzialki wykopali dolek na 2-2,5 m gleboki......... :evil:

trzeba sie bedzie z tego przed sasiadem wytlumaczyc....

Studiujemy technologie, instalacje... i czytamy forum by "pozbierac rozumki" :D

Pozdrawiam.