kasia w 24.04.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Kasia, fajny ten Twój Roben, a jaki jest koszt 1 m2? Bo bardzo podobna do wybranej przez nas Witaj Magdala W wycenie na naszą dachówkę mamy 12% upustu od cennika. Na dzień dzisiejszy wychodz około 40 zł za m2. Po podwyżce (od 1 maja) to bedzie około 44 zł za m2. Mam nadzieję, że nasz wykonawca wynegocjuje jeszcze jakiś rabat i nie będzie tak źle Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 25.04.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Kasia, a możesz powiedziec, gdzie zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 25.04.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 magdala podaje namiary na goscia od elektryki 602737950- powiedz ze masz nr od marcina u którego w zeszłym roku przerabiali przyłacze, moze cos zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.04.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Kasia, a możesz powiedziec, gdzie zamawiasz? Witaj Magdala Naszą pikną dachóweczkę mamy zamówioną w Axiomie w Straconce Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 26.04.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 No tak, miałam jeszcze was zapytać, czy ktos z was nie ma może odsprzedać deski, calówki, do szałowania: w sumie potrzebuję około 8 kubików niestety my musimy jeszcze dokupic desek ,poniewaz deskujemy cały dach pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 26.04.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 hej hej pochwalę sie krajanom Dziś odebrałam pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 27.04.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 hej hej pochwalę sie krajanom Dziś odebrałam pozwolenie na budowę gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 01.05.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 __________________________________________________________________Ogłoszenie PRZYJMĘ ZIEMIĘJeśli ktoś właśnie kopie fundamenty i chce sie pozbyć nadmiaru gleby to w komorowicach krakowskich na mojej działce jest takie "zagłębko" (a właściwie potrzebuje wyrównać spory ubytek)Szczegóły dojazdu na http://forum.muratordom.pl/templates/subMurator/images/lang_polish/icon_pm.gif lub tel 607 426 607__________________________________________________________________ A tak pozatym co tak cicho?? wszyscy na wakacjach długo weekendowych czy też może ostro prace budowlane?? (uwaga na przymrozki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 02.05.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Sasq, ja będę niebawem (do 2 tygodni) wygrzebywać, nawet niedaleko od Ciebie tylko musiałbyś załatwić jakiś transport... A ja z kolei szukam gruzu o ładnej granulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajdusia 04.05.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witamja dopiero rozglądam się za projektem - faworytem jest projekt M02aW związku z tym mam pytanie: czy ktoś na Podbeskidziu też buduje taki dom?Będziemy wdzięczni za możliwość zobaczenia M02a "na żywo" i od środka.Pozdrawiam pajdusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.05.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 no dawno mnie tu niebyło ale wiecie robota:D no mamy juz rozpoczete mury na pietrze http://images20.fotosik.pl/303/02138580a5ec3526med.jpg za tydzień wchodzi ciesla chyba,trzeba malowac deski na podbitke pozdrawiam wszystkich z Podbeskidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 05.05.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 No i u nas postepy. Póki czekamy na uprawomocnienie, załatwiam materiał, co się da, po cenach aktualnych. Masakrrrra. w moim notatniku wstawiłąm nowe foto pozdrawiam ciepło mi mo deszczyska dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 05.05.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 jak mi wiadomo w czasie gdy pozwolenie sie uprawomocnia to mozna juz sobie powoli grzebać w ziemi. my konczymy powoli wnetrza tzn łazienka dalej jest rozgrzebana ale taras powoli zaczyna wygladac jak taras tzn krawęzniki żwir ,oddzielenie od trawy kostka przyjedzie kiedy indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 06.05.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 grzebać można zresztą... fundamenty w razie czego łatwo "rozebrać" (pod warunkiem że jeszcze niewystają za duż o z ziemi starczy nieco przysypać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 06.05.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Jestesmy lekko załamani brakiem materiałów budowlanych. Jestesmy zapisani w prefabecie na bloczki BK na czerwiec i niestety nie ma szans zeby były na czas . Ekipa murarzy umówiona a materiałów nie ma. Zaczelismy sie interesowac sprowadzeniem materiałów ze Słowacji. Niestety w poblizu granicy składy budowlane sa wyczyszczone na amen. Narazie mnie sytuacja lekko podłamuje , szukamy jakiegos wyjscia awaryjnego.Macie jakies pomysły na rozwiazanie tej chorej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 07.05.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 grzebać można zresztą... fundamenty w razie czego łatwo "rozebrać" (pod warunkiem że jeszcze niewystają za duż o z ziemi starczy nieco przysypać) nalezy pamietac potem o dobrym wpisie w dziennik budowy żeby daty sie pokrywały z uzyskaniem zgody a rozpoczęciem prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 07.05.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Jestesmy lekko załamani brakiem materiałów budowlanych. Jestesmy zapisani w prefabecie na bloczki BK na czerwiec i niestety nie ma szans zeby były na czas . Ekipa murarzy umówiona a materiałów nie ma. Zaczelismy sie interesowac sprowadzeniem materiałów ze Słowacji. Niestety w poblizu granicy składy budowlane sa wyczyszczone na amen. Narazie mnie sytuacja lekko podłamuje , szukamy jakiegos wyjscia awaryjnego.Macie jakies pomysły na rozwiazanie tej chorej sytuacji? podjedz do BB w Mazańcowicach byłem tam w sobote i całe place mieli zawalone róznego rodzaju bloczkam zarówno ceramiką jak równiez pustakiem- moze to co widziałem jest juz sprzedane a moze nie. tym co sie własnie zaczynaja budowć współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiddler 07.05.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Builder na ul. Wyzwolenia importuje porotherm ze Słowacji i z tego co wiem to jest dostępny od ręki. Ceny niestety wysokie. Poza tym Donex w Skoczowie posiada pustaki Unipor o grubości 24cm (import Niemcy). Ostatnio musiałem to kupić więc się interesowałem. Pozdrawiam PS. U mnie kończą fundamenty. Mam nadzieję, że dalej będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 07.05.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ha, a czym zastąpić wew. ściane nośna 19 cm, która miała byc porothermem?Jaki materiał wystepuje w podobnej szerokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina i Jasiu 07.05.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Jestesmy lekko załamani brakiem materiałów budowlanych. Jestesmy zapisani w prefabecie na bloczki BK na czerwiec i niestety nie ma szans zeby były na czas . Ekipa murarzy umówiona a materiałów nie ma. Zaczelismy sie interesowac sprowadzeniem materiałów ze Słowacji. Niestety w poblizu granicy składy budowlane sa wyczyszczone na amen. Narazie mnie sytuacja lekko podłamuje , szukamy jakiegos wyjscia awaryjnego.Macie jakies pomysły na rozwiazanie tej chorej sytuacji? podjedz do BB w Mazańcowicach byłem tam w sobote i całe place mieli zawalone róznego rodzaju bloczkam zarówno ceramiką jak równiez pustakiem- moze to co widziałem jest juz sprzedane a moze nie. tym co sie własnie zaczynaja budowć współczuje To co widać na placu to sprzedane do cna - pytałem tydzień temu, ale jechał transport BK z Austrii - podobno w cenie porothermu, ale dokładnych danych jeszcze nie znali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts