Lucyna1 04.06.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 sasq A tam na budowach.... Ja czekam na pozwolonko a w międzyczasie robie doktorat z budowniictwa jak długo juz czekasz na pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiddler 04.06.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam wszystkich budujących, U mnie po dwu tygodniowym okresie przerwy sprawnie powstają ściany parteru. Wreszcie widać zarysy pomieszczeń i można sobie wyobrazić dom. Myślę jednak o dalszych koniecznych pracach i mam pytanie, czy ktoś może mi polecić dobrą i sprawdzoną ekipę do instalacji CO, wodnej i gazowej? Będę wdzięczny za każde namiary. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiddler 04.06.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam wszystkich budujących, U mnie po dwu tygodniowym okresie przerwy sprawnie powstają ściany parteru. Wreszcie widać zarysy pomieszczeń i można sobie wyobrazić dom. Myślę jednak o dalszych koniecznych pracach i mam pytanie, czy ktoś może mi polecić dobrą i sprawdzoną ekipę do instalacji CO, wodnej i gazowej? Będę wdzięczny za każde namiary. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.06.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam wszystkich budujących, U mnie po dwu tygodniowym okresie przerwy sprawnie powstają ściany parteru. Wreszcie widać zarysy pomieszczeń i można sobie wyobrazić dom. Myślę jednak o dalszych koniecznych pracach i mam pytanie, czy ktoś może mi polecić dobrą i sprawdzoną ekipę do instalacji CO, wodnej i gazowej? Będę wdzięczny za każde namiary. Pozdrawiam serdecznie wszystkich mam taką firmę ale nie wiem jak z czasem u nich p.Tolek 602351807 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanluk 05.06.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Wszystkich budujących Już wkrótce ruszam z budową (okolice Ustronia) Wiekszosc materialow zaklepana ale obecnie chetnie odkupie m.in. deski do szalunkow oraz pozostalosci stali zabrojeniowej. Jesli ktos cos ma bardzo licze na pomoc i kontakt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.06.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 u nas kończą murować ścianki działowe w przyszłym tygodniu zaczniemy obijać dach deskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 09.06.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 sasq jak długo juz czekasz na pozwolenie? OD złożenia wniosku dopiero miesiąc Ale żeby złożyć wniosek potrzebowaliśmy półroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 11.06.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Pisałem ,że jak ktoś potrzebuje rady instalacyjnej to mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diaboliqque 12.06.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam serdecznie to moja pierwsza wypowiedz na forum muratora!! Do tej pory tylko czytałam, oglądałam i zachwycała się zdjęciami domów forumowiczów. Z mężulkiem budujemy dom w Kozach. Wybraliśmy projekt Koral (http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/koral/). Niestety nie widziałam zeby ktoś miał taki - a szkoda, bo fajnie byłoby zobaczyć jak się prezentuje. Chociaż my w swoim projekcie wprowadziliśmy trochę zmian: dodatkowy balkon, wykusz, filary do podtrzymania balkonu. Kasiu W - my również wybraliśmy dachówkę taką jak Ty!! ktoś pytał o cene: mimo ze kupiliśmy ją w połowie maja to zapłaciliśmy 36 zł za m2 (targowanie - rzecz swięta ). Obecnie jesteśmy na etapie więźby. Tzn. jutro budowlańcy ją przywiozą i się zacznie.... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 13.06.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witajcie drodzy forumowicze, poszukuję dobrego kominiarza z uprawnieniami.. zna ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiddler 13.06.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witajcie, U mnie szczęśliwie gotowe wszystkie ściany parteru i przygotowania do układania stropu. Na razie wszystko dobrze się układa.Mam prośbę i pytanie, czy komuś nie zostały przypadkiem stęple? Myślałem, że zakupione przeze mnie w tamtym roku wystarczą ale okazuje się, że jest ich za mało. Pozdrawiam, Fiddler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 14.06.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mam prośbę i pytanie, czy komuś nie zostały przypadkiem stęple? Myślałem, że zakupione przeze mnie w tamtym roku wystarczą ale okazuje się, że jest ich za mało. Pozdrawiam, Fiddler u nas niestety nie miałem własnych stępli, miała swoje ekipa budowlana więc nie moge pomóc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 14.06.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Mam prośbę i pytanie, czy komuś nie zostały przypadkiem stęple? Myślałem, że zakupione przeze mnie w tamtym roku wystarczą ale okazuje się, że jest ich za mało. znajomy ma do sprzedania ok 70 sztuk, moge was skontaktowac ze soba rejon Żywca wysylam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiddler 17.06.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Dzięki Jola_K, z nieba mi spadłaś. Transakcja zrealizowana. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 18.06.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Nawet nie wiedziałam ,ze jeden papier w formacie A4 z zezwoleniem na budowe sprawi nam tyle radości Teraz robota ruszy pełna parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 18.06.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 u nas fundamenty zasypane,ocieplone,robimy odprowadzenie deszczówkihttp://images12.fotosik.pl/93/9030ff2b42b16b7cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 18.06.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Dzięki Jola_K, z nieba mi spadłaś. Transakcja zrealizowana. Pozdrawiam serdecznie ciesze się że pomogłam akurat wiedziałam, że Grzegorz chce sprzedać, to moi przyszli sąsiedzi, buduje się obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 19.06.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Nawet nie wiedziałam ,ze jeden papier w formacie A4 z zezwoleniem na budowe sprawi nam tyle radości Teraz robota ruszy pełna parą. zazdroszcze my dalej czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.06.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Nawet nie wiedziałam ,ze jeden papier w formacie A4 z zezwoleniem na budowe sprawi nam tyle radości Teraz robota ruszy pełna parą. Gratulacje Wiem jak to cieszy No to teraz nie pozostaje nic tylko BUDOWAĆ Pozdrawiam kasia zazdroszcze my dalej czekamy Kurdę strasznie długo to trwa No ale na pewno już bliżej niż dalej Trzymam mocno kciuki i pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.06.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 u nas dach sie wyłania powoli cieśle skończyli deskowanie teraz zakładają papęhttp://images23.fotosik.pl/4/da77aa8494b399fam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts