novi_ana 24.09.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 semir niezła chata mam pytanie o firmę w okolicy Jaworza, chodzi o zrobienie podjazdu (wykopać ziemię, wsypać gruz, zalać betonem, żwirek, tuczeń..) moja ekipa jest z Żywca, ciężkiego sprzętu ciągnąć nie chce a po akcji podłączenie gazu, główny wystrój u mnie w domku to błotko poradźcie.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 28.09.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 niewiem czy ten gosciu zrobi to wszystko o czym piszesz ale moze.gosciu ma dom teoretycznie w centrum Jaworza ale to jest rejon ul.Podgórskiej. od banku spółdzielczego musisz sie kierowac w strone Jawora ale jak droga bedzie własnie skrecać na jawor ty dalej jedziesz prosto i po prawej stronie w ogrodzie powinny stac koparki i wywrotka. dokładne namiary to na priv jak co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 28.09.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 a to nasz domek juz na wykonczeniu od strony co na innych zdjeciach zasłaniała szopkahttp://img114.imageshack.us/img114/7765/220907031af7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 28.09.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 a to nasz domek juz na wykonczeniu od strony co na innych zdjeciach zasłaniała szopka ... Ciekawy wszak nietypowy projekt. Co w przypadku ataku śniegu? Sporo do odśnieżania ... Nie jest to w naszym stylu (mamy gust nudnawo-konwencjonalny ), co widać na wizualizacji obok, ale gratuluję odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 29.09.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 ze sniegiem zobaczymy, po zeszłej zimie spokojnie sie obyło, spadek dachu jest około 4*, co do projektu to czesc projektu pochodzi z 60 lat bo dom był typowy kwadraciok z kopertowym dachem niby poddaszem uzytkowym ale po pierwsze cały dach nalezało by zrobic od nowa( korniki) po drugie dziadek co robiłł ten dom ustawł go zle do słonca-od zachodu było wejscie a pokoje od wschodu i południa( kuchnia tez na południe, natomiast druga czesc pochodzi (projekt) z 2006 i tam sobie zrobilismy duzy pokój dzienny kuchnie łazienke , spizarke oraz garaz,no i połaczenie ze starą czescią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 01.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 martinezbbto najpiękniejszy nowoczesny dom jaki widziałamg ra t u l a c j e ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.10.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 u nas juz podłogówka, teraz wylewki,parapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 04.10.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 martinezbb bardzo ładny projekcik-w moim typie. Nasze warunki zabudowy nie pozwoliły nam na taki płaski dach.W związku z tym wybudowaliśmy dom tradycyjny , lecz elewacje planujemy mocno nowoczesną. Powiedz mi jaki rodzaj drewna masz na elewacji? semir-jesteśmy na prawie takim samym etapie budowania .Powiedz mi z czego planujesz zrobić parapety wewnętrzne-właśnie szukam inspiracji i jakoś nic mi fajnego do głowy nie przychodzi [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 05.10.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 lucyna1 widze ze pochodzisz z bielska białej nasz dom tez jest w bielsku i my dostalismy zgode na rozbudowe domu z prawie płaskim dachem (4*), deska na elewacji sonowa- pomalowana gruntem i lakierem z filtrem uv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.10.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 semir-jesteśmy na prawie takim samym etapie budowania .Powiedz mi z czego planujesz zrobić parapety wewnętrzne-właśnie szukam inspiracji i jakoś nic mi fajnego do głowy nie przychodzi [/b][ my dajemy w środku parapety marmurowe gr 3 cm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 08.10.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witaj -gdzie zamawiasz parapety i ile płcisz za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 08.10.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witaj -gdzie zamawiasz parapety i ile płcisz za m2? w firmie p.Gawlasa podaje tel.609099179 Skoczów marmur gr 3 za m2 650,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 24.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 u nas kończą wylewki dziś weszła firma brukarska zaczęli podbudowę pod kostkę brukową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 30.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 kilka zdjęc z wnetrza naszego domku wkleiłem do http://forum.muratordom.pl/dom-magdy-martyny-i-marcina,t81803.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobo0 30.10.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 kilka zdjęc z wnetrza naszego domku wkleiłem do http://forum.muratordom.pl/dom-magdy-martyny-i-marcina,t81803.htm coś pięknego Co to za wkład? Hajduk Volcalo 1V? I jak można spytać kto robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 30.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 wkałd firmy spartherm chyba tak sie pisze. Obudowa wykonana własnym nakładem sił.Pozostanie tylko jeszcze obłozenie kamieniem,ale jakim jeszcze niewiwmy myslelismy o Woodgraine (dosc drogi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiach7 02.11.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 u nas już brama garazowa http://images21.fotosik.pl/394/829fa21326175942m.jpg Witam serdecznie, my również budujemy dom w beskidach /Żywiec/ i mam prośbę o podanie namiaru na firmę, w której kupił Pan bramę garażową. potrzebujemy bramę o podobnych wymiarach, ale gdzie pytamy to ceny straszne, czy mogęiedzieć gdzie zakupił Pan taką bramę i za jaką kwotę? Będę wdzięczna za odpowiedź pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 03.11.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 u nas już brama garazowa http://images21.fotosik.pl/394/829fa21326175942m.jpg Witam serdecznie, my również budujemy dom w beskidach /Żywiec/ i mam prośbę o podanie namiaru na firmę, w której kupił Pan bramę garażową. potrzebujemy bramę o podobnych wymiarach, ale gdzie pytamy to ceny straszne, czy mogęiedzieć gdzie zakupił Pan taką bramę i za jaką kwotę? Będę wdzięczna za odpowiedź pozdrawiam Gosia firma Sylmar Skoczów tel.033-8584559 cena 9300,00 szer 500 x 230 napęd Mirola pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi 04.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam ,Ludzie pomóżcie !szukam ekipy do budowy domku w okolicy Międzybrodzia.To mogą być firmy z Bielska , Żywca , Kęt . Jeżeli macie namiary na solidne ekipy to dajcie znać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 04.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 jezeli jestes zainteresowany gazownikami,elektrykami lub tez inspektorem nadz bud.to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts