Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

semir

niezła chata

mam pytanie o firmę w okolicy Jaworza, chodzi o zrobienie podjazdu (wykopać ziemię, wsypać gruz, zalać betonem, żwirek, tuczeń..)

moja ekipa jest z Żywca, ciężkiego sprzętu ciągnąć nie chce :(

a po akcji podłączenie gazu, główny wystrój u mnie w domku to błotko :wink:

poradźcie..

pzdr

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niewiem czy ten gosciu zrobi to wszystko o czym piszesz ale moze.gosciu ma dom teoretycznie w centrum Jaworza ale to jest rejon ul.Podgórskiej. od banku spółdzielczego musisz sie kierowac w strone Jawora ale jak droga bedzie własnie skrecać na jawor ty dalej jedziesz prosto i po prawej stronie w ogrodzie powinny stac koparki i wywrotka. dokładne namiary to na priv jak co.

a to nasz domek juz na wykonczeniu od strony co na innych zdjeciach zasłaniała szopka ...

Ciekawy wszak nietypowy projekt. Co w przypadku ataku śniegu? Sporo do odśnieżania :wink: ...

Nie jest to w naszym stylu (mamy gust nudnawo-konwencjonalny :lol:), co widać na wizualizacji obok, ale gratuluję odwagi.

ze sniegiem zobaczymy, po zeszłej zimie spokojnie sie obyło, spadek dachu jest około 4*, co do projektu to czesc projektu pochodzi z 60 lat :lol: bo dom był typowy kwadraciok z kopertowym dachem niby poddaszem uzytkowym ale po pierwsze cały dach nalezało by zrobic od nowa( korniki) po drugie dziadek co robiłł ten dom ustawł go zle do słonca-od zachodu było wejscie a pokoje od wschodu i południa( kuchnia tez na południe, natomiast druga czesc pochodzi (projekt) z 2006 i tam sobie zrobilismy duzy pokój dzienny kuchnie łazienke , spizarke oraz garaz,no i połaczenie ze starą czescią :wink:

martinezbb

bardzo ładny projekcik-w moim typie. Nasze warunki zabudowy nie pozwoliły nam na taki płaski dach.W związku z tym wybudowaliśmy dom tradycyjny , lecz elewacje planujemy mocno nowoczesną.

Powiedz mi jaki rodzaj drewna masz na elewacji?

semir-jesteśmy na prawie takim samym etapie budowania :D .Powiedz mi z czego planujesz zrobić parapety wewnętrzne-właśnie szukam inspiracji i jakoś nic mi fajnego do głowy nie przychodzi :) [/b]

• 3 weeks później...
u nas już brama garazowa :)

http://images21.fotosik.pl/394/829fa21326175942m.jpg

Witam serdecznie,

my również budujemy dom w beskidach /Żywiec/ i mam prośbę o podanie namiaru na firmę, w której kupił Pan bramę garażową. potrzebujemy bramę o podobnych wymiarach, ale gdzie pytamy to ceny straszne, czy mogęiedzieć gdzie zakupił Pan taką bramę i za jaką kwotę?

Będę wdzięczna za odpowiedź

pozdrawiam

Gosia

u nas już brama garazowa :)

http://images21.fotosik.pl/394/829fa21326175942m.jpg

Witam serdecznie,

my również budujemy dom w beskidach /Żywiec/ i mam prośbę o podanie namiaru na firmę, w której kupił Pan bramę garażową. potrzebujemy bramę o podobnych wymiarach, ale gdzie pytamy to ceny straszne, czy mogęiedzieć gdzie zakupił Pan taką bramę i za jaką kwotę?

Będę wdzięczna za odpowiedź

pozdrawiam

Gosia

firma Sylmar Skoczów tel.033-8584559

cena 9300,00 szer 500 x 230 napęd Mirola

pozdrawiam