semir 02.04.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Oj jak dawno tu nie byłam ciesze sie że wątek nie przepadł z kretesem Kiedyś było bardzo rodzinnie, kilka prób spotkań które nie doszły do skutku Teraz widze głównie EKIPA GORĄCO POSZUKIWANA Chętnie bym wam pomogła , ale moi fachowcy siedzą na wyspach brytyjskich lub w Niemczech... więc sama potrzebuję firmy do ogrodzeń, brukarzy i kafelkarzy.... Może ktoś ma dobrych Speców??? Pozdrówka jak zwykle serdeczne mogę polecic tych którzy u mnie pracowali, są solidni ,jakość prac jest ok ale nie należą do najtańszych. ogrodzenia p.Sikora Górki 033-8536127 brukarze p.Jankowski Skoczów 600755150 kafelkarze p.Holeksa Górki 693385961 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZYMONPENCAK 02.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 witam! szukam kogos niedrogiego do wywiercenia studni w Zywcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 03.04.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Oj jak dawno tu nie byłam ciesze sie że wątek nie przepadł z kretesem Kiedyś było bardzo rodzinnie, kilka prób spotkań które nie doszły do skutku Teraz widze głównie EKIPA GORĄCO POSZUKIWANA Chętnie bym wam pomogła , ale moi fachowcy siedzą na wyspach brytyjskich lub w Niemczech... więc sama potrzebuję firmy do ogrodzeń, brukarzy i kafelkarzy.... Może ktoś ma dobrych Speców??? Pozdrówka jak zwykle serdeczne mogę polecic tych którzy u mnie pracowali, są solidni ,jakość prac jest ok ale nie należą do najtańszych. ogrodzenia p.Sikora Górki 033-8536127 brukarze p.Jankowski Skoczów 600755150 kafelkarze p.Holeksa Górki 693385961 pozdrawiam Semir Czy p. Sikora to firma ZS? Wczoraj wysłałem do nich zapytanie o ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 03.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Tak to firma ZS z Górek pracują profesjonalnie, szybko solidnie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 03.04.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Yatza mam prośbę do Ciebie- ile wyniósł Cie stan zerowy? Wysłałam wiadomośc do Cibie ale nie wiem czy doszła,bo ja dopiero raczkuje na tym forum.Jaki miałeś spadek poziomu , ja mam ok.1,20m.Mam podobny domek do Twojego ,ale jest troche mniejszy.Nie wiem czy robić ławy szalunkowe z desek czy tak jak Ty robiłeś ? co taniej wyniesie ? Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich.Chetnie będę korzystała z Waszych doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 03.04.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Yatza mam prośbę do Ciebie- ile wyniósł Cie stan zerowy? Wysłałam wiadomośc do Cibie ale nie wiem czy doszła,bo ja dopiero raczkuje na tym forum.Jaki miałeś spadek poziomu , ja mam ok.1,20m.Mam podobny domek do Twojego ,ale jest troche mniejszy.Nie wiem czy robić ławy szalunkowe z desek czy tak jak Ty robiłeś ? co taniej wyniesie ? Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich.Chetnie będę korzystała z Waszych doświadczeń. Stan zero: 22000 zł materiały, 11000 zł robocizna, mniej więcej. Spadek na długości (głębokości) całej działki, czyli ok. 30m mam 1,9m w/g mapy - odbija się to na tarasie, który będzie musiał mieć taki fundament, żaby się płyty tarasowe nie rozjechały i powstanie mała górka. Pustaki szalunkowe chyba są droższe, ale jakoś ta technologia mi pasowała - taka jest porządna. Co prawda drewno jest drogie, część szalunków wykorzystasz, ale chyba nie wszystko, więc trudno powiedzieć. Nie analizowałem kosztów obu technologii. PS. Nie dostałem wiadomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 03.04.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Tak to firma ZS z Górek pracują profesjonalnie, szybko solidnie, pozdrawiam Fajnie. Widziałem ich ogrodzenie w Bielsku (dają naklejki "ZS" na słupki) i mi się te panele podobały. Twoje (pozwoliłem sobie przekleić link do zdjęcia: http://images30.fotosik.pl/79/6219964f9530ae45med.jpg) też jest fajne. Żonie by się podobało, bo łuki są. Możesz tu podać, albo wysłać mi na priva, kosztorys ile cię wyszło ogrodzenie za mb tj. panele z podmurówką i słupkami - materiał i robocizna? Co to za profil i jakiej firmy? ZS jest przedstawicielem Plast-Metu, ale nie widziałem tam "łuków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 03.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Yatza - dziękuję za odpowiedż, teraz to będzie troche drożej mnie kosztowało,no trudnio trzeba sie liczyć i z tym.Mnie też interesuje takie ogrodzenie, podajcie wycenę , jeżeli to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 04.04.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Tak to firma ZS z Górek pracują profesjonalnie, szybko solidnie, pozdrawiam Fajnie. Widziałem ich ogrodzenie w Bielsku (dają naklejki "ZS" na słupki) i mi się te panele podobały. Twoje (pozwoliłem sobie przekleić link do zdjęcia: http://images30.fotosik.pl/79/6219964f9530ae45med.jpg) też jest fajne. Żonie by się podobało, bo łuki są. Możesz tu podać, albo wysłać mi na priva, kosztorys ile cię wyszło ogrodzenie za mb tj. panele z podmurówką i słupkami - materiał i robocizna? Co to za profil i jakiej firmy? ZS jest przedstawicielem Plast-Metu, ale nie widziałem tam "łuków". musze poszperać i poszukać jak znajde to odpisze, a łuki sciagali gdzieś spod Poznania , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave79 06.04.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam Czy zna ktoś może tanią firmę z okolic Bielska-Białej która podciągnie wodę? Od przyległej ulicy do środka działki mam jakieś 60 m i Aqua wyliczyła mi z materiałami 150 zł za metr Takie są stawki za przyłącze?? Pozdrawiam Dave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 08.04.2008 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dzięki!może coś pójdzie do przodu!Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave79 09.04.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam ponownie Potrzebuję zakupić barak na budowę możecie coś polecić albo może ktoś ma komu już nie jest potrzebny?? Dziękuję za wszelkie info. Dave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 11.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam Czy zna ktoś może tanią firmę z okolic Bielska-Białej która podciągnie wodę? Od przyległej ulicy do środka działki mam jakieś 60 m i Aqua wyliczyła mi z materiałami 150 zł za metr Takie są stawki za przyłącze?? Pozdrawiam Dave Witaj Dave Czekam na wycenę przyłącza wody i kanalizacji. Powinna być w przyszłym tygodniu. Poza tym Aqua jeszcze nie "klepnęła" ostatecznie projektu - myślą czy potrzebujemy z sąsiadem studzienki. Mamy nadzieję że odpuszczą bo to niezła kasa... czekamy... PS. Baraku nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave79 11.04.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witaj Dave Czekam na wycenę przyłącza wody i kanalizacji. Powinna być w przyszłym tygodniu. Poza tym Aqua jeszcze nie "klepnęła" ostatecznie projektu - myślą czy potrzebujemy z sąsiadem studzienki. Mamy nadzieję że odpuszczą bo to niezła kasa... czekamy... PS. Baraku nie mam. Hej Yatza Ale rozumiem że czekasz na wycenę od jakiejś prywatnej firmy? Daj znać jak coś będziesz wiedział. Dzięki i Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave79 21.04.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam Szukam jakiejś niedrogiej pracowni projektowej która wykona nam adaptacje projektu i naniosą nam zmiany w projekcie. Jeśli też ktoś zna godnego polecenia geodetę (oczywiście też niedrogiego ) to prosiłbym namiary. Okolice bielska-białej żywca najlepiej. Pozdrawiam wszystkich Dave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
R.A.F. 28.04.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam, czy ktoś z Was zamawiał strop Teriva z Dębowca koło Skoczowa?http://www.stropy-teriva.bielsko.pl/lokalizacja.html Będę wdzięczny za opinie na temat jakości i ceny. Pozdrawiam Ponawiam swoje pytanie, może ktoś się pofatyguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela78 05.05.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam.Potrzebuję namiary na solidną firmę do budowu domu do stanu surowego zamkniętego. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek namiary. Budowę chciałabym zacząć wiosną 2009 r. i obawiam sie czy nie jest już za późno na szukanie firmy. Z góry dziękuję za jakiekolwiek dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela78 05.05.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Miejsce budowy Pisarzowice (powiat bielski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 05.05.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam wszystkich budujących w okolach Bielska-B i innych.Yatza mam prosbe napisz mi jaka masz dachówkę i z jakiej firmy,bo akurat taka mi sie podoba jaka Ty masz ,a jestem przy wyborze i namyślam sie co wybierać. Co do firmy budowlanej to ja mogę CI Izabela podać jak bedziesz chciała skorzystać.U mnie zaczęli dopiero, wiec jak będe zadowolona to mogę dac namiary.NIe nalężą do tanich , ale podobno sa dobrzy.Mam ich z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 05.05.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam. Potrzebuję namiary na solidną firmę do budowu domu do stanu surowego zamkniętego. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek namiary. Budowę chciałabym zacząć wiosną 2009 r. i obawiam sie czy nie jest już za późno na szukanie firmy. Z góry dziękuję za jakiekolwiek dane. Wysłałem info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts