JULAAA 10.03.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 witam wszystkich z Bielska i okolic!!! jeśli pozwolicie to z chęcią do Was dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.03.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam wszystkich, Czy ktoś może polecić jakąś ekipę od schodów w Bielsku lub okolicach? Chodzi mi o obłożenie drewnem schodów betonowych. W okolicy jest bardzo dużo takich firm, a za dużo razy się już naciąłem, żeby brać w ciemno. Witaj Lobo My mieliśmy firmę spod Opola Znają się na swojej robocie, są rzetelni i słowni. Na czas budowy dają zastępcze schody budowlane. Można sobie zrobić wycenę na ich stronie. http://www.mojeschody.com/ Schody są piękne i bardzo polecam tą firmę pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_p 13.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 witam wszystkich, jestem / jesteśmy całkowitymi nowicjuszami na muratorze , na wiosnę planujemy rozpocząć budowę w czechowicach-dz. wg projektu ROMINA G2 z archipelagu - poszukujemy sprawdzonej ekipy lub kilku ekip do budowy domu od podstaw (bk 24 + wełna), jeśli ktoś może pomóc to będę bardzo wdzięczny 604 562 764 http://www.archipelag.pl/projekty-domow/romina-g2/ pozdr andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asuulek 13.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam! Czy możecie mi napisać gdzie w Bielsku jest duży wybór płytek łazienkowych? Jakiś salon z aranżacjami? Poza LM i castoramą bo tam chyba wszędzie mają to samo.I jeszcze jakieś studia kuchenne? Wogóle interesują mnie wszelkie salony wyposażenia wnętrz - meble, kuchnie, płytki itp, itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_p 13.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 hej, np. tutaj / za makro - droga na Cieszyn http://www.pilch.pl/ pozdrandrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irkos 14.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Salony z płytkami: Ceramed (Piekarska i koło Sfery), w Sferze, 1 Maja (koło Aqua) - sklep z płytkami i hurtownia Kard, ul. Wyzwolenia, ul. Piekarska - sklep z włoskimi płytkami i jeszcze kilka innych.Z meblami: ul. Partyzantów (kilka sklepów), http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=meble&loc=Bielsko-Bia%B3a&Submit=Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika76 21.03.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 w gazecie prawnej znalazlam informacje,że cena budowy domu spadła o ok 30%, z wykonawcami mozna sie targować, spadły także ceny materiałów.Jest to dla mnie bardzo dziwne bo obdzwaniam wiele firm, zamawiam materiały na ocieplenie, pustaki, okna, blachodachówke i wszedzie sa ceny min takie jak były albo juz "wiosenne"Jedyny extra rabat dostałam na okna FAKRO 25% , porotherm 25 6,20/szt.Z blachodachówka mnie postraszyli,ze podrożeje, tak samo drewno na więźbe -ok 600zł netto/m2. Inna sprawa ze Słowacy wykupuja wszystko ,kurs EURO/PLN sprzyja .Pochwalcie sie rabatami na czym można utargować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 25.03.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam! Czy możecie mi napisać gdzie w Bielsku jest duży wybór płytek łazienkowych? Jakiś salon z aranżacjami? Poza LM i castoramą bo tam chyba wszędzie mają to samo. I jeszcze jakieś studia kuchenne? Wogóle interesują mnie wszelkie salony wyposażenia wnętrz - meble, kuchnie, płytki itp, itd... W Bielsku ładne ekspozycje to wiadomo: Sanimex, Ceramed, Pilch u siebie, Combikol, ale warto pojeździć po okolicy np. Cezar w Czechowicach, blisko Kabli. Ja kupiłem 3/4 kafli w internecie np. na Plytki24.pl. Opłacało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 25.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 w gazecie prawnej znalazlam informacje,że cena budowy domu spadła o ok 30%, z wykonawcami mozna sie targować, spadły także ceny materiałów. Jest to dla mnie bardzo dziwne bo obdzwaniam wiele firm, zamawiam materiały na ocieplenie, pustaki, okna, blachodachówke i wszedzie sa ceny min takie jak były albo juz "wiosenne" Jedyny extra rabat dostałam na okna FAKRO 25% , porotherm 25 6,20/szt. Z blachodachówka mnie postraszyli,ze podrożeje, tak samo drewno na więźbe -ok 600zł netto/m2. Inna sprawa ze Słowacy wykupuja wszystko ,kurs EURO/PLN sprzyja . Pochwalcie sie rabatami na czym można utargować? Ja na FAKRO też miałem 24% rabatu, pytanie jak się ma cennik 2009 do "mojego" 2007? Porotherm to fakt, jest teraz tani, ja kupowałem latem 2007 po 9,76zł/szt! i to słowacki, bo innego nie było. Tak więc 57% masz taniej Więźbę impregnowaną kupiłem w 2007 po 680 zł/m3 netto. Tu różnica mniejsza 13%. Pamiętajcie że wykończeniówka to jest dopiero jazda. Przykład: Mam sporo kafelkowania, 2 łazienki, podłogi tam gdzie podłogówka, kotłownia, garaż, kuchnia. Wyszło ok. 90m2. Samej zaprawy klejowej zużyliśmy 900kg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika76 25.03.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Właśnie dostałam info ,że blachodachówka firmy Bratex drozeje 5%, za docieplenie tez kazali mi zapłacić teraz bo do maja na pewno podrożeje.Znacie może system Termo-bravo? Ja sie skusilam, na internecie znalazlam same pozytywne opinie,ze podobno dobry klej i zaprawa itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sega 30.03.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam wszystkich! Zaczynam sledzic forum. Planuje budowe u podnoza gory Chelm. Witaj sąsiedzie z tej samej Gminy Czesc! Tez jestes pod Chelmem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.03.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam wszystkich! Zaczynam sledzic forum. Planuje budowe u podnoza gory Chelm. Witaj sąsiedzie z tej samej Gminy Czesc! Tez jestes pod Chelmem? Odrobinkę dalej, w stronę Cieszyna, ale też z Gminy Goleszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 .....Odrobinkę dalej, w stronę Cieszyna, ale też z Gminy Goleszów gdzieś koło strzelnicy może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.03.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 .....Odrobinkę dalej, w stronę Cieszyna, ale też z Gminy Goleszów gdzieś koło strzelnicy może? Na szczęście nie (bo to niebezpieczne sąsiedztwo ). Czy myślisz o tej na Gułdowach, wojskowej? Jeśli o niej, to można powiedzieć, że między nią a Chełmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.03.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Na szczęście nie (bo to niebezpieczne sąsiedztwo ). Czy myślisz o tej na Gułdowach, wojskowej? Jeśli o niej, to można powiedzieć, że między nią a Chełmem miałem na myśli tę myśliwską......czasami tam bywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.03.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Na szczęście nie (bo to niebezpieczne sąsiedztwo ). Czy myślisz o tej na Gułdowach, wojskowej? Jeśli o niej, to można powiedzieć, że między nią a Chełmem miałem na myśli tę myśliwską......czasami tam bywałem W Goleszowie ? No to w linii prostej będzie niedaleko, może ze 3 lub 4 kilometry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 W Goleszowie ? No to w linii prostej będzie niedaleko, może ze 3 lub 4 kilometry dokładnie w Goleszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 W Goleszowie ? No to w linii prostej będzie niedaleko, może ze 3 lub 4 kilometry dokładnie w Goleszowie No to na rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 31.03.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Bardzo ładne okolice teraz tylko czasami (niestety bardzo rzadko) bywam na szkoleniach w Ustroniu Jaszowcu mamy tam swój ośrodek "Leśnik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts