Dobrusiak 20.12.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Te zdjęcia też do mnie przemówiły, bo i schody i drzwi wyglądają super.Ale każdy początkujący może sobie też wstawić "niby" swoje zdjęcia. Super byłoby, gdyby ktoś o nich coś słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 20.12.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Te zdjęcia też do mnie przemówiły, bo i schody i drzwi wyglądają super.Ale każdy początkujący może sobie też wstawić "niby" swoje zdjęcia. Super byłoby, gdyby ktoś o nich coś słyszał Jest na to prosta rada...popros zeby Cie zabral na iwestycje ktore robil.Ja tak zrobilem... wtedy na zywo bedziesz miala okazje zobaczyc jaki z niego fachowiec. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 30.12.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam:Chciałbym dołączyć do szacownego grona, buduję w okolicach Oświęcimia. Poszukuję sprawdzonej ekipy budowlanej na wiosnę 2010,oczywiście za rozsądne pieniądze. Czy może się ktoś pochwalić jakimiś namiarami (może być na priv), będę bardzo wdzięczny. My jesteśmy na etapie zasypanych fundamentów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 30.12.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Jakby ktoś zaczynał budowe, to mam do odsprzedania skrzynke elektryczną budowlaną i kilka kubików (chyba z 9) desek na szalunki i stropy. Bielsko-Biała. Zainteresowanych poproszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 05.01.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam, zamierzam w kwietniu rozpocząć budowę w Pisarzowicach k/Bielska. Czy ktoś z Was mógłby polecić solidną i sprawdzoną ekipę budowlaną? Będę bardzo wzdięczna za namiary na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka klotka 14.01.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam, chcieliśmy również przyłączyć się do grupy Beskidzkiej chociaż budowę już zakończyliśmy (mamy spóźniony refleks ). W pażdzierniku wprowadziliśmy się do naszego domu, mieszkamy w Jaworzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.01.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witam, chcieliśmy również przyłączyć się do grupy Beskidzkiej chociaż budowę już zakończyliśmy (mamy spóźniony refleks ). W pażdzierniku wprowadziliśmy się do naszego domu, mieszkamy w Jaworzu. Witajcie dalsi sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Marek 15.01.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 witajcie:)a gdzie Was dziennik? chetnie bym zobaczyl domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka klotka 16.01.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Dziękujemy za miłe powitanie. Dziennika budowy niestety nie posiadaliśmy ale zdjęcia domku wklejamhttp://images48.fotosik.pl/248/6089f80e22db2c56med.jpghttp://images36.fotosik.pl/135/fc2525507bb45575med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frugo100 16.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam serdecznie wszystkich budujących , kończących budowę i tych którzy zamierzają rozpocząć budowę. Ja należę do ostatniej grupy i jesteśmy na etapie tzw. papierkologi. Potrzebuję informacji na temat sprawdzonej ekipy budowlanej z góry dziękuję za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 07.02.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Dziękujemy za miłe powitanie. Dziennika budowy niestety nie posiadaliśmy ale zdjęcia domku wklejam http://images48.fotosik.pl/248/6089f80e22db2c56med.jpg http://images36.fotosik.pl/135/fc2525507bb45575med.jpg No no...bardzo ladny domek!! ...ale...co Wy tu na tym forum robicie?? domek wyglada juz na wykonczony wiec teraz to juz tylko lezec do gory brzuchem i odpoczywac:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 07.02.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam wszystkich, Czy ktoś może polecić jakąś ekipę od schodów w Bielsku lub okolicach? Chodzi mi o obłożenie drewnem schodów betonowych. W okolicy jest bardzo dużo takich firm, a za dużo razy się już naciąłem, żeby brać w ciemno. Nasze schody są obłożone płytkami, ale znajomi robili w drewnie i są z wykonania zadowoleni. Firma z Bażanowic (koło Cieszyna), jeśli chcesz, dowiem się o namiary Hej Cieszynianka, Czy masz moze jeszcze namiary do tych ludzi od schodow? Bylbym wdzieczny za jakies informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xtr 07.02.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ostatnio u mnie ekipa zajmowała się ociepleniem i wykończeniem paru pomieszczeń na gotowo + ścianki działowe. Są solidni, dostosowują się do wymagań Klienta, ceny mają bardzo przystępne. Przez parę lat pracowali w Norwegii przy wykańczaniu mieszkań. Pełna wycena przed robotą. Ankhou, Czy o jakies namiary do nich mozemy prosic? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.02.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam wszystkich, Czy ktoś może polecić jakąś ekipę od schodów w Bielsku lub okolicach? Chodzi mi o obłożenie drewnem schodów betonowych. W okolicy jest bardzo dużo takich firm, a za dużo razy się już naciąłem, żeby brać w ciemno. Nasze schody są obłożone płytkami, ale znajomi robili w drewnie i są z wykonania zadowoleni. Firma z Bażanowic (koło Cieszyna), jeśli chcesz, dowiem się o namiary Hej Cieszynianka, Czy masz moze jeszcze namiary do tych ludzi od schodow? Bylbym wdzieczny za jakies informacje. Pozdrawiam Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wódowlaniec 09.02.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Będe się powoli przymierzał do fundamentów i interesowało by mnie w której betoniarni w Bielsku są najbardziej atrakcyjne ceny.Korzystałem w grudniu z usług betoniarni "filarowa" i wydaje mi się ,że najtańsi nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damateos 10.02.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witajcie! O istnienu Grupy dowiedzielismy sie doslownie pare godzin temu. Bardzo cieszy nas to, ze w Beskidach tez sa osoby chetnie dzielace sie swoimi doswiadczeniami, sluzace porada i cennymi wskazowkami;) To nieoceniona pomoc w przebrnieciu przez wszystkie etapy stawiania domu, zwlaszcza gdy samemu nie mozna byc na miejscu. Przymierzamy sie do budowy domu (220 m2) w Lekawicy kolo Zywca. Mamy juz PnB, procedura przylaczania mediow w toku (wydane warunki techniczne z kanalizacji i energetyki juz nadeszly, woda ze studni glebinowej), obecnie szukamy wykonawcow stanu surowego zamknietego. Planujemy rozpoczac budowe wiosna (kwiecien,maj) tego roku. A teraz czas przekopac te 27 stron:) Pozdrawiamy, Marta i Damian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika76 12.02.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Problem z betoniarnia w Bielsku-Białej polaga na tym,ze tutaj nie ma konkurencji. Kiedyś to sprawdzałam i okazało sie, że sa 2 i chyba należa do jednej rodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka klotka 14.02.2010 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 My również braliśmy beton z "filarowej".A nasz domek prawie wykończony, brakuje jeszcze paru rzeczy np. ogrodzenia, kostki z tyłu itp. Teraz za to mamy więcej czasu na komputer i FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 14.02.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witajcie! O istnienu Grupy dowiedzielismy sie doslownie pare godzin temu. Bardzo cieszy nas to, ze w Beskidach tez sa osoby chetnie dzielace sie swoimi doswiadczeniami, sluzace porada i cennymi wskazowkami;) To nieoceniona pomoc w przebrnieciu przez wszystkie etapy stawiania domu, zwlaszcza gdy samemu nie mozna byc na miejscu. Przymierzamy sie do budowy domu (220 m2) w Lekawicy kolo Zywca. Mamy juz PnB, procedura przylaczania mediow w toku (wydane warunki techniczne z kanalizacji i energetyki juz nadeszly, woda ze studni glebinowej), obecnie szukamy wykonawcow stanu surowego zamknietego. Planujemy rozpoczac budowe wiosna (kwiecien,maj) tego roku. A teraz czas przekopac te 27 stron:) Pozdrawiamy, Marta i Damian. Witam My też wybudowaliśmy w okolicach Żywca a z Łękawicy to Nam przywozili beton wszystko przed Wami byle do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomtomo 15.02.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam grupowiczów, jak widzę doświadczenia cała masa. Sam też jestem już raczej przy końcu i to na całe szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts