Gość Saxxxnt 02.08.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Czy zna ktos jakas firme godna polecenia wykonujaca izolacje pionową i docieplenia fundamentow oraz drenaz opaskowy (dom w Gorkach Wielkich) a propos stali ja kupowalem w Centrostalu Bielsko i Cieszyn (otwarci na negocjacje cenowe Zapytaj może u Wasilewskiego w AgroMixie leżą tam zawsze na biurku jakieś wizytówki miejscowych firm a jak zapytasz to może kogoś polecą.Generalnie wspomniany skład mogę polecić właściciel kontaktowy a ceny bardzo dobre (co mnie czasem aż zastanawia ale nie będę narzekał ) PS.Gdzie się w Górkach budujesz??? Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez Saxxxnt poprawa literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 03.08.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 A gdzie i jakich firm kupowaliście drzwi zewnętrzne, drewniane, pcv, aluminium, czy jeszcze jakieś inne? Jestem na etapie zakupu i wbrew pozorom wielkiego wyboru nie znalazłam, a zależy mi na optymalnym dobraniu drzwi do okien i bramy garażowej które mam w kolorze tabasco teak. Dzięki za wszelkie inf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castaway 03.08.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja kupiłem w DEWRO w Bielsku zarówno drzwi zewnętrzne jak i wewnętrzne. Mają spory wybór i wyglądają extra wypaśnie no i można u nich "wynegocjować" rabat. Drzwi zewnętrzne już mam wstawione z tym, że specjaliści-montażyści za pierwszym razem wstawili je na odwrót....bo tak im pasowało, a mnie tam nie było. No ale się szybko poprawili. Co do drzwi wewnętrznych to miałem mieć montowane w tym tygodniu, ale już wiem, że mają obsuwę 3 tyg. ot i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.08.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 A gdzie i jakich firm kupowaliście drzwi zewnętrzne, drewniane, pcv, aluminium, czy jeszcze jakieś inne? Jestem na etapie zakupu i wbrew pozorom wielkiego wyboru nie znalazłam, a zależy mi na optymalnym dobraniu drzwi do okien i bramy garażowej które mam w kolorze tabasco teak. Dzięki za wszelkie inf Nasze drzwi zewnętrzne były zamówione u producenta, tu: http://www.holz-mat.pl/kontakt.html Jesteśmy zadowoleni, sami dostaliśmy namiar od innych, też zadowolonych użytkowników. Dodam, że nawymyślałam sobie, że okienko ma być na wys. 1/2 drzwi, a nie 1/3 jak było we wzorach, no i z zewnątrz drzwi mają inny kolor (jak drzwi wewnętrzne) z zewnątrz też inny (jak stolarka okienna). O dziwo za moje wymysły nie było dodatkowej dopłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 04.08.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 dzięki za inf o drzwiach. Zrobię sobie objazdówkę i pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus85 04.08.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 dzięki za inf o drzwiach. Zrobię sobie objazdówkę i pooglądam JA polecam Tomis W Rybarzowicach ale wydaje mi się że są to jeszcze Łodygowice przed Bielskiem. Ja kupowałem tam drzwi zewnętrzne aluminiowe w cenie drewnianych. Kupiłem aluminium bo się już sprawdziło u moich rodziców w domku, są ponad 20 lat i zero śladu zużycia. Dodam tylko że moję drzwi były wycudowanę przez moją żonkę mam na myśli łuk na drzwiami i cena wcale nie była wygórowana bo coś koło 4 tyś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castaway 04.08.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 4tyś za ile i czy były z opaskami itd...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chomiq 04.08.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Jestem tak zadowolony z naszych schodów, że aż muszę się pochwalić. Projekt własny (z pomocą małego programu), każdy stopień jest inny, ekipa miała sporo pracy, ale poradziła sobie bardzo dobrze. Schody są wygodne, zgrabne, symetryczne, po prostu piękne Załączam fotki. Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez chomiq stemple sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mylas 05.08.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Faktycznie ładnie to wyszło, ale ładnie się namęczy ten kto to będzie wykańczał , oczywiście bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castaway 05.08.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 A ten, który będzie meble wnosił to też się napracuje Generalnie bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus85 05.08.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 4tyś za ile i czy były z opaskami itd...? Kompletne drzwi dokładnie za 3950zl dodam że z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castaway 05.08.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Ale, że co? Za jedną sztukę drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus85 06.08.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Nie znalazłem więc pytam i proszę o pomoc. Poszukuje tzw. szalunków słupków ogrodzenia mam na myśli ogrodzenie przednie tak abym przyszłościowo mógł je czymś obłożyć np. kamieniem. Wiem że coś takiego istnieje bo kiedyś widziałem ale nie zwróciłem szczególnie na to uwagi a teraz jak potrzebuje to nie mogę znaleźć. Dlatego zwracam się z prośbą do was drodzy forumowicze może ktoś wie gdzie coś takiego można wypożyczyć? Poszukuję również rzetelnego i godnego polecenia wykonawcę wylewek jeśli ktoś posiada namiary proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEFANY 06.08.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ja wypożyczałam szalunki do fundamentów w BPBP - wypożyczalnia na Boruty Spechowicza 27 w Bielsku, może mają też szalunki słupków.Jesli chodzi o wylewki to ja zamówiłam fachowca z BB, który robił u moich dwóch sąsiadów i są b.zadowoleni, a w okolicy ma bardzo dobrą opinię. Pan Ryszard 601 497 274najlepiej dzwonić do niego wieczorem. Za metr bierze coś kolo 12 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola81 06.08.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam. Czy ktoś wie może gdzie najtaniej mogę kupi bloczki komórkowe 24x24x49? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus85 06.08.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Może ktoś polecić jakąś rzetelną ekipę wykonującą ogrodzenia z kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krepek 10.08.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam wszystkich Bobów Budowniczych. Jakoże niedawno zaczeły sie prace - obecnie jest juz stan surowy zamkniety. Szukam ekip do wykonania szamba, magików od studni, CO, itp. za wyjątkiem elektryka bo tego juz mam Przjrzałem wszystkie posty najbardziej te od 2008 roku. Widziałem kilka informacji odnosnie w/w ekip ale kontaktów niestety. Te które sie gdzie spojawiły niestety juz nieaktualne...poratowałby ktoś jakimis telefonami namiarami itp. mam juz zapisane firmy KOMARPOL, TADMAR, miałby ktos cos wiecej.Pozdrawiam. Budowa w Jaworzu Nałęże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 13.08.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 sprzedam stemple o wys.245cm-270cm w ilosci 115szt oraz 12szt na 4,20cm i 90szt na 210cm, kontakt 607 314 114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka klotka 14.08.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Krepek, podaję Ci namiary na ekipy, może Ci się coś przyda. U nas instalację wodną i CO robiła firma Art-Instal z Pogórza. Studnię mamy wierconą przez firmę WODWIERT z Bielska ul. Daszyńskiego 101. Zamiast szamba mamy oczyszczalnię ścieków AT, którą montowała firma Eko-Ekspert również z Bielska. Wszystkie firmy mają strony internetowe, tam będą aktualne telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krepek 16.08.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Dzieki za info, otóż WODWIERT już był kiedyś na dzaiłce, jakoś nie przekonał nas, do pozostałych tel wykonane, karty zostały rzucone. Teraz pytanbie czy ktoś z Was ma szambo plastikowe? Podobno istnieje możliwość przy większych opadach-powodzi ze zostanie zgniecione??? Poza tym koszt 12 tyś PLNÓW za 10 tyś litrów (szambo na gotowo) to masa w porowaniu z 12 tyś litrów szamba betonowego - cena 4 - 6 tyś plnów.No nic szukam dalej, kontaktowalems ie też z Panem Tolkiem (o ile nie pomyliłem godności) ze skoczowa, kontat sie gdzieś walał po forum naście stron wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts