anian 08.06.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 jak samodzielnie zbudować narożny okap kuchenny w stylu rustykalnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 08.06.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Ja co prawda kupiłem gotowy, ale kiedy zobaczyłem z czego się składa, postanowiłem, że następny zrobię sam. Kupię dobry wentylator, dużej mocy i umieszczę u wylotu kanału wentylacujnego (nad dachem). Nad kuchnią zrobie konstrukcję z płyt GK na metalowym ruszcie. Pomaluję wodoszczelnymi farbami. Byc może na dole zastosuję filtr metalowy od fabrycznego wyciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 04.08.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 ArtMedia, czy już zrobiłeś ten okap?Też myślimy o takim rozwiązaniu.Może podzieliłbyś się wiedzą w tym zakresie?Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 09.08.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 ja mam kupny z demontażu z wystawy troche przerobiony.Kawał płyty meblowej odpowiednio pociętej. na dole wyprofilowane zgrubienie do niego domocowane listwy wykończeniowe jak na górze szafek. w środku pomiędzy nimi przyklejona płytka 10x10 taka jak nad blatem. całość w pozostałych miejcach oblepiona tapetą o drobnym barankiem pomalowane na biało.Dziś już bym nie kupował tylko sam zrobił bo i tak musiałem przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts