KasiaS 08.06.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witam. Są godne uwagi ze względu na cenę ale co wiecie o ich jakości ?? Czy są godne polecenia ?? Czy lepiej kupić zachwalane przez mojego hydraulika Radsony czy Brugmany proszę o opinię ,, pozdrawiam serdecznieKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.06.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Ja mam w domu Kermi. Są OK. Tesciowie mają Radsona a znajomi Brugmanna. A mnie się moje i tak najbardziej podobają. Specjalnych różnic w użytkowaniu jednak nie zauważyłem - jak trzeba to grzeją, nagrzewają się szybko, generalnie są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.06.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Mamy w mieszkaniu Kermi trzeci sezon i są ok. Trudno mi porównywać z innymi, ale jak napisał wyżej Kgadzina - sprawują się dobrze. Koloru też nie zmieniły ( ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 ja mam kupione Kermi z tych samych powodów co Kgadzina, żonie się najbardziej podobały, w użyciu jest na razie jeden w kotłowni coby olej nie zamarzł oczywiście zimą, reszta zawiśnie przed przeprowadzką, żeby przypadkiem ktoś im nóg niedoprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 13.12.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 bo Kermi to dobra firma, teraz moja rozne akcje promocyjne zwiazane z kermi term x-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek69 13.12.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 mojej żonie się podobały dlatego mamy, aż 3 sztuki grzejników kermi i to już parę ładnych lat, także jestem mega zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 13.12.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Jakiś kurs naganiaczy ćwiczy na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 14.12.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 ja spadek kosztow zauwazylem po zamontowaniu grzejnikow kermi therm x-2 ale tez byla roznica odczuwalna a konkretnie to ile ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 19.12.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 vs wczesniejszy system to az okolo 5-7%, takze odczuwalna roznica po uzyciu kermi zwlaszcza estymujac oszczednosci w dluzszej przestrzeni czasowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek69 19.12.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 to jest to spora roznica, skoro mozna tyle zaoszczedzic dzieki kermi taki procent to gra jest warta swieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 20.12.2014 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 dygresja, to jest forum muratora a nie imieniny u cioci Krysi konkrety dawaj: ile GJ było przed instalacją, ile GJ po ile stopniodni zanotował twój rejon przed a ile pojaki masz domek, dawaj zdjęcia + audyt OZC, opisz dokładnie kotłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owp 20.12.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Przecież to ewidentny spam, trzeba użyć trójkącika, a nie dyskusje rozwijać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 20.12.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Gość lata po wątkach jako mickow, pózniej odpowiada sam sobie jako robek.Żenujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 20.12.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 klikać trójkąty to go zaraz wyprostują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur45tt 29.12.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 widzę, że temat ma dotyczyć opinii o grzejnikach kermi, a strasznie zeszliście z tematu, ja właśnie muszę wybrać teraz grzejniki, bo jestem w trakcie budowania domu, ogrzewania podłogowego nie chcę, natomiast żona ostatnio widziała grzejniki kermi, chyba ozdobne i ma jakąś wizję salonu i teraz pytanie czy warto je kupić? bo widzę wiele pozytywnych opinii i przez Was teraz nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek69 29.12.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 trojkaciki to macie w mozgach, teorie spiskowe rodem z imienin cioci krysi, skoro nie macie nic do powiedzenia o kermi to po co w ogole piszecie, wchodze w dany temat aby poczytac, ja polecam kermi i bede stal za tym murem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 30.12.2014 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 zostaw ten mur w spokoju bo się jeszcze przewróci konkrety dawaj: jeśli domek przy -20 potrzebuje 30W/m2 to ile będzie potrzebował po zamontowaniu energooszczędnych grzejników ?? PS nie zapomnij się podpisać z imienia i nazwiska oraz podać nawę firmy którą reprezentujesz, ja bym chciał żeby twoja odpowiedź stała się informacją publiczną, (gwarantuje ci że wprowadzenie w błąd drogo kosztuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts