arur 23.10.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witam. Mam obawy co do mojego dachu garazu. Na przyszly tydzien ma przyjść cieśla i po wstepnej rozmowe z nim mowi ze przydaloby sie dac podpory na srodku. A ja chce robic tak jak jest w projekcie. Mozecie mi powiedziec czy ten dach jest prawidlowy bo jetki sa dosc krótkie i dosc wysoko. Co o tym sadzicie? Na dachu bedzie dachówka ceramiczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 23.10.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Tak, bo to nie jest jakaś super rozpiętość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arur 24.10.2014 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 w projekcie tez mam ze krokwie musza byc zaciosne czy chyba wyrzezbione pod jetke 3cm czy to nie za duzo bo krokwia ma 8 cm to zostanie tylko 5cm drewna... Belke kalenicowa mam w projekcie 14x14 czy moge zastosowac 16x16? niestety taka mi przywiezli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts