Sław Omir Bartczak 25.10.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Witam, idzie zima za oknem 0 stopni a mi wieje niemiłosiernie przez wkładkę w drzwiach, generalnie drzwi są nowe Made in China za 300 złotych, uszczelniłem po całości i jest super, ale wokół tej wkładki są 4 małe japy przez które zasuwa zimny wiatr jak przez klimę ... Myślałem żeby wcisnąć tam trochę pianki albo silikonu ale ta wkładka jest droższa od drzwi i nie chciałbym jej zablokować/uszkodzić . myślałem jeszcze żeby zastosować jakiś filc w profilach klamki z wyciętą dziurą na wkładkę ale nie wiem czy to zda egzamin... Macie jakieś pomysły ? Jeżeli tak to pomóżcie bo chwilowo mam awarię ogrzewania. Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/194653-jak-uszczelni%C4%87-wk%C5%82adk%C4%99-w-drzwiach/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts