jprzedworski 09.06.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Kto mnie wołał, czego chciał? Ja jestem "półjawny" - pierwsza litera to skrót od imienia, ale teraz trochę tego żałuję. Mnie się te nicki podobają. Zalety to między innymi: 1. Większa anonimowość. 2. Przedłużenie (wirtualne) młodości - taka trochę szkolna zabawa w ksywki. Czy koniecznie musimy być poważni? 3. Przy zachowaniu anonimowości, możliwość wyraźniejszego zaistnienia na forum, jeśli nick jest oryginalny / dowcipny, odpowiadający charakterowi jego użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 09.06.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Taaaakkkkkk.... bardzo....a Herc-zyński od serca (to z niemca) Jeszcze jestem wolna... Jolly, jak byś mnie zobaczyła, to popłakałabyś się ze śmiechu. Lepiej zostań na wolności Popłakałam się przez Was ze śmiechu Pozdrawiam, Anonimowa_Mamona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 A poza tym można bezkarnie podrywać milutkich facecików i nikt nie patrzy z potępieniem (no może mąż ) dobre Funia, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 A tak na serio - to tak jak napisał jezier - szybko można by było się pogubić z tymi nazwiskami, a ksywka często jest krótka i można ją łatwo zapamietać. Poza tym przecież tak naprawdę kto chce to się ujawnić i poznać to są spotkania grupowe...było spotkanie ogólnopolskie... i frekwencja dopisywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 15.06.2004 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Tośmy sobie pogawędzili, koledzy Jawni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.06.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam Jan Kowalski Jan Kowalski 1 Jan Kowalski 2 Jan Kowalski 3 ... ... Jan Kowalski 2250.. moglibyśmy się numerować...( a właściwie byśmy musieli) żeby nie gubić się z nazwiskami pozdrawiam (nie Kowalska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam Choć jestem od niedawna na forum, intryguje mnie jednak pytanie, dlaczego tak wielu forum-owiczów ukrywa się pod nick'ami i pseudonimami? Czy łatwiej wtedy się wypowidać? Może to nieśmiałość, a może coś do ukrycia? Pozdrawim Witam. No i jakie wnioski, Romku ???? Sam wywołałeś, widzisz jaki jest odzew - jakie wnioski ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.06.2004 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 A ja to jestem jawny ? czy nie? A do tego przecież jest adres e-mail. Co jeszcze podać, aby być bardziej jawnym? Nip? Pesel? telefon? A co będzie jak Kowalska wyjdzie za mąż i stanie się Malinowską? Która z nich będzie niejawna? Każde nasze imie i nazwisko jest takim samym nickiem. Raczej patrzmy na dotychczasowe dokonania na Forum (przynajmniej ja tak się staram robić) a nie "piętnujmy" tych co nie podają nazwisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.06.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 A i zwrócić się do kogoś jest łatwiej: "Romku" lub "Hercu" niż "Romanie Herczyński" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Krzyss, nie bądź taki powżny Nie miałem zmiaru nikogo piętnować, ale jako doc. dr psychologii chciałem zebrać reakcje ze strony "jawnych". A tu sami pseudo(nimowi) forumowicze się pchają do głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Romanie... pełny relaks... weekend za pasem.. nie piętnuj pseudo/nimowych usersów :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Hej pseudo(nimowi), co byście powiedzieli, gdyby na forum automat nadawał Wam nick'i zgodnie z kolejnością rejestrowania się lub odwiedzin na portalu, tj.: R1, R2, R3, ... takie pseuda dla zarejestrowanych; G1, G2, G3, ... a takie dla gości. Nie musielibyście zmyślać i wymyślać, no i kompleksy w spokoju uśpione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Tu R3727 do R9423: jak mnie slychac? :D : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.06.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Kto mnie wołał, czego chciał? Ja jestem "półjawny" - pierwsza litera to skrót od imienia, ale teraz trochę tego żałuję. Mnie się te nicki podobają. Zalety to między innymi: 1. Większa anonimowość. 2. Przedłużenie (wirtualne) młodości - taka trochę szkolna zabawa w ksywki. Czy koniecznie musimy być poważni? 3. Przy zachowaniu anonimowości, możliwość wyraźniejszego zaistnienia na forum, jeśli nick jest oryginalny / dowcipny, odpowiadający charakterowi jego użytkownika. Ja jestem jawna całkowicie , ale to przez "rozpęd". Nie wpadłam na to, że już potem nie będzie pola na nick do wpisania i przepadło. A podpisuję się pod powyższymi słowami obiema rękami. Jawna jestem i czegoś mi brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Aniu, Aneczko, Anulu, Anno, Ana...uwierz mi, niczego Ci nie brakuje, do tego nazwisko piękne. Twoje wypowiedzi na forum są szczere i rzeczowe, myśli forułowane w sposób zwięzły, a zarazem błyskotliwy. A to wszystko dzięki temu, że jesteś JAWNA Witam w Klubie FUJ'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.06.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Rozumiem Romku ze uwazasz ze wszyscy pseudo/nimowi wypowiadają sie na forum nieszczercze i mało rzeczowo, a myśli formułują w sposób rozlazły, mało zrozumialy i banalny???? :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 No...Maksiu, zaczynasz pomalutku łapać o co chodzi... Twój J23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.06.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.06.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Romanie, co ty sugerujesz? Dlaczego ten, który podpisuje się nickiem ma pisac nieszczerze? Najwyraźniej jesteś jeszcze za krótko na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 18.06.2004 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Majko miła! Sama widzisz, że coś jest na rzeczy Nie masz najwyraźniej dystansu do swojej twórczości na forum Tym niemniej pozdrawiam i zapraszam częściej na forum FUJ'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts