Tarnava Premium 16 25.10.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Witam wszystkichMieszkam 10km od Szamotuł, 25km od Poznania i poszukuję firmy, która podjęłaby się zlecenia renowacji drzwi zewnętrznych, które są lekko zniszczone przez psa.Drzwi są metalowe z dość sporą szybą na środku - nadają się do malowania (nie wiem czym były malowane, ale wygląda to tak jakby były malowane proszkowo - nie znam się do końca)Drugą gorszą sprawą jest renowacja ościeżnicy metalowej, uszczelka jest do wymiany + maskownica plastikowa nadaję się do wymianyDrzwi są wymiarów 2,20 x 1,02Proszę o info czy ktoś zna jakąś firmę z okolic Poznania, która podejmie się renowacji tych drzwi - wymieniać ich na nowe nie chcę, ponieważ te są solidne i naprawdę dobre - wystarczy w nie zainwestować aby uzyskać efekt nowych drzwi.Czekam za propozycjami.PozdrawiamMikołaj P.S.Dokładne zdjęcia jak to wygląda mogę przesłać na e-meil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts