szeklamarek 26.10.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 DO SZANOWNYCH KOLEGÓW Z MURATOROWEGO FORUM !!! Kilka tygodni temu wpłaciłem z góry ok. 6k zł za kominek HX B (narożny - 14 kW) Dawno już po terminie realizacji, a wszystkie telefony ELKOMATICU, firmy od kominków HIBANA milczą !!!!!!!!!!!!!!! Podobno to była całkiem przyzwoita firma ! Czy to oznacza, że moje pieniądze poszły się p...... , i kolejny raz potwierdziło się przysłowie :" KTO SZYBKO PŁACI, DWA RAZY PŁACI !!!!!!!" Jeśli macie jakieś informacje, to bardzo proszę. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 26.10.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Spokojnie pewnie w niedługim terminie dostaniesz swój wkład. U mnie w mieście jest dość poważna firma która sprzedaje te wkłady (brzydkie jak noc ale za to tanie ). Być może jest jakaś obsuwa związana z sezonem - teraz wszyscy wszystko biorą. Na przyszłość najlepiej przed zakupem zadzwonić i dokładnie dopytać o termin dostawy. Nam też kilka razy zdarzyło się przeciągnąć termin - max o tydzień ale zawsze jakiś gratis dokładamy w formie rekompensaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 26.10.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Czyli drogi Marku, jak widać z wypowiedzi kolegi z BB - to standard! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 26.10.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Czyli drogi Marku, jak widać z wypowiedzi kolegi z BB - to standard! Być może standard to jest u kolegi Batury, jak zaznaczyłem Nam też kilka razy zdarzyło się przeciągnąć termin - max o tydzień(dziwię się że wypowiedzi tego typu nie napisałeś z konta "eniu") Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 27.10.2014 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Młody jesteś, to i dziwić się masz prawo częściej... Żarcik Ci się trafił. Nie napinaj się za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts