Damian241 26.10.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Witam mam problem mianowicie na połowie poddasza mam zrobiony pokój tak że z 3 stron + sufit można chodzić problem jest w tym że jest w nim chłodno temp zawsze 3c niższa niż w reszcie domu dach nie jest ocieplony sama blacha na krokwiach tak że jak wieje są dane płyty gipsowe i wełna i mam pytanie czy jak bym obił w koło foliom to coś da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 27.10.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Foliom to można się przyjrzeć Daj styro. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 27.10.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 A ogrzewanie jakieś tam przewidujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian241 28.10.2014 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 to jest już wykończony pokój z ogrzewaniemstyropian odpada gdyż za jakiś czas mysilę skoczyć resztę poddasza a folia paroszczelna powinna wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts