Kasim87 26.10.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Witam Ponizej zdjecia wstepnego projektu mojej lazienki. Jestem zalamana, poniewaz nie podoba mi sie wiszacy piec, zaraz obok lustro i umywalka.... Czy ktos mialby moze pomysl jak inaczej mozna zaplanowac ta lazienke ewentualnie zabudowac ten piec, tak zeby wygladalo to estetycznie? Zaznaczam ze pieca przestawic nie moge, a sanitariaty sa umieszczone tak jak przyłącza. Myslalam o zamianie toalety z pralka ale czy jest sens? Prosze o pomoc, bo ja nie widze rozwiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro09 26.10.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 (edytowane) Na jakim etapie remontu jesteś? Są już porobione odpływy itp, czy możesz wszystko dowolnie zmienić?Trochę dziwne że nie można puścić rur w dół i postawić na podłodze tego sprzętu, po czym obudować go jakąś ładną szafką.Jeśli nie można go ruszyć, to może go obudować szafką całą z luster. Szafka byłaby ścięta (kończyłaby się na ściętej ścianie) i od niej lustro pociągnąć do okna.By była taka duża tafla lustra z szafką, tylko nie wiem jak by to w praktyce wyglądało. btw, to jest jakiś podgrzewacz przepływowy, bojler czy co? Edytowane 27 Października 2014 przez yaro09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasim87 26.10.2014 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Jest to piec dwufunkcyjny. Mieszkanie od dewelopera, dopiero zaczynamy wszystko od podstaw. Na zdjeciach ponizej widac na jakim jest wszystko etapie (widac takze piec). Odplywy i przylacza sa juz porobione, ale jak zajdzie potrzeba to bedziemy zmieniac! W koncu mam tym pomieszkac pare ładnych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.10.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Yaro, jak postawisz na podłodze piec 2-funkcyjny??? Takie pomysły skutkują kolejnymi informacjami o zaczadzeniu:eek::eek: Jaka jest komora spalania? Gdzie jest wylot rury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasim87 27.10.2014 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 JA nie wspominałam nic o stawianiu go na podłodze. Resztę widać na zdj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.10.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 O podłodze wyraźnie piszę do yaro Na zdjęciu nie widać, czy komora spalania jest otwarta czy zamknięta... Macie to w specyfikacji pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro09 27.10.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) myślałem ze to jakiś bojler lub podgrzewacz elektryczny sorry za pomyłkę, nie doczytalem ze to piec. co do tematu, to moze przestawić umywalkę, żeby ten piecyk nie był tuż przy głowie jak patrzysz w lustro. Edytowane 27 Października 2014 przez yaro09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasim87 27.10.2014 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Joliska przepraszam, zaspana od rana nie myśle jak powinnam co do komory to nie znam sie, pogrzebie w papierach i dam znac. Yaro09 wlasnie nie ma zbytnio gdzie przestawić tej umywalki. Czy w takich firmach jak robią szafy albo kuchnie na wymiar mogłabym o to zapytac? Może oni by coś ładnego wymyślili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.10.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Jeśli masz zamkniętą komorę spalania, możesz dowolnie zabudować piec - pamiętając, że musi być dostęp do niego (na wypadek czyszczenia, przeglądu, naprawy itd.). Zrobiłabym zabudowę w słupku, tak by ukryć piec Mam tak w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts