Adam626 13.02.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 spoko ja tez podłączyłem i 22 obwody działają na samej pompie z kociołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszgowin 12.03.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Zatem sa szanse. Tylko kwesta zeby jechać na 2 giej taryfie. Czy ktoś z was ma juz cos podobnego u siebie? Pytam konkretnie o boiler elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 17.08.2016 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 HejNapiszcie jak wygląda u Was sterowanie temperaturą w przypadku parteru i poddasza. U mnie na parterze są otwarte przestrzenie i jeden regulator temperatury pomieszczenia daje rade. A jak to rozwiązac na poddaszu gdy będą 4 osobne pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guja 05.02.2022 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Odgrzewam kotleta , czy osoby z postu potwierdziaja poprane działanie podłogówki bez dodatkowych pomp ? Mam podobny układ - 2x10 pętli przy powierzchni 165m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts