Rhere 28.10.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Mam dwa pytania 1.Jakie mieliscie lub macie najczęściej problemy zwiazane z transportem zarówno wewnętrznym jak i zewnętrznym w waszych firmach, z czym się najczęściej zmagają firmy budowlane jeżeli chodzi o transport2. jeżeli waszej firmie udało się rozwiazać problem to co zostało zrobione, usprawnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 28.10.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 UUUU szeroki temat mozna by pisac cale epopeje na ten temat. Co Cie dokladnie interesuje i w jakim celu potrzebne sa te informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rhere 28.10.2014 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Potrzebne mi do biznes planu, interesują mnie najpoważniejsze problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 28.10.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 za malo precyzyjne pytanie.Biznes plan rozumiem - otwierasz firme transportowa ktora ma zamiar swiadczyc uslugi na rzecz firm m.in budowlanych. Wiec pytanie podstawowe: do jakiej masy i gabarytow zamierzasz realizowac transporty?Nie ma firmy na rynku, ktora bylaby w stanie w 100% zaspokoic potrzeby hurtownii. Poki co musimy korzystac z kilku rozwiazan jendoczesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts