Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

steki z krowy mlecznej i nie tylko


niktspecjalny

Recommended Posts

Rozumiem, że to do mnie.

 

Służę - bełkot, żenada, prostactwo.

Syna już miałem okazję poznać, pora na resztę rodziny.

 

Mod podpowiedział ,że zobacz post.ok.Ty a popatrzyłeś na swój ???Dobra ja bełkocze ale cos tam wklejam a ty biedaku co???Żona cie opuściła i wyżywasz się na FM.???Daj na luz wklejaj fotki z podróży i patrz na licznik odwiedzających.Jestem ja.........on bije.Nie ma mnie zostajesz sam w ogłoszeniach drobnych jako drobiarz.Na PP cie niestarć to ślizgasz się tu w kulinariach by odreagować.:cool::D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 311
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Popatrz jadę do ciebie.Samochód z wypożyczalni by pojechać na żarełko.Szkoda ,że bez twarzy ale zajebiście się tym jeździ.Jedziemy na ................CDN.

Wiem ,że zaboli,wiem ,że ubodnie............http://images68.fotosik.pl/628/15867fddddeb7266med.jpg

Wiem ,że fotka nie dopracowana .Mam też ze środka ale ,żeby cie nie dobijać nie wkleję.Chyba ,że w wątku kulinarnym chcesz wiedzieć co tam robiliśmy.

 

Edytowane przez niktspecjalny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Odnoszę wrażenie, Ada i ja jesteśmy ci potrzebni jak powietrze.

No cóż. Zapewne określenia pod twoim adresem: bełkot, żenada i prostactwo to już rzeczywiście truizmy.

 

Odpowiem .Frazesy które gromadzisz w swych postach ku mnie to tylko właśnie twój bełkot kolego.Napadasz na watek i nic nie znaczysz.Jesteś w nim nikim.Nie potrafisz gotować.Bronisz coś co ci jest nieznane.Niepotrzebnie zresztą podjudzasz tych co być może mieliby ochotę o coś spytać.Znasz li tylko słowa z zakresu

bełkot, żenada i prostactwo
a gdzie twe popisy kulinarne nawet te syfiaste........Pomyśl o tem. Edytowane przez niktspecjalny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Popatrz jadę do ciebie.Samochód z wypożyczalni by pojechać na żarełko.Szkoda ,że bez twarzy ale zajebiście się tym jeździ.Jedziemy na ................CDN.

Wiem ,że zaboli,wiem ,że ubodnie............http://images68.fotosik.pl/628/15867fddddeb7266med.jpg

Wiem ,że fotka nie dopracowana .Mam też ze środka ale ,żeby cie nie dobijać nie wkleję.Chyba ,że w wątku kulinarnym chcesz wiedzieć co tam robiliśmy.

 

1. Zapraszam z wizytą przez morze.

Przy okazji. Opłata 5 € za każde 5 minut stania obok, 5 € ze wejście do środka + 2 € za każde zdjęcie?

Nie w takich siedziałem na targach we Frankfurcie.

Jestes przecież przystojny facet. Nie musisz się chować. Jak ktoś zechce to fotkę znajdzie. Podrzucić kilka?

 

2. Ada gotuje z fantazją i pomysłami. Zamiast się uczyć od niej co ją spotyka? Stek pomyj.

Nawet odrobiny szacunku dla kobiety.

 

3. Nie napadam dopóki nie prowokujesz lub głupot nie piszesz.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Popatrz jadę do ciebie.Samochód z wypożyczalni by pojechać na żarełko.Szkoda ,że bez twarzy ale zajebiście się tym jeździ.Jedziemy na ................CDN.

Wiem ,że zaboli,wiem ,że ubodnie............http://images68.fotosik.pl/628/15867fddddeb7266med.jpg

Wiem ,że fotka nie dopracowana .Mam też ze środka ale ,żeby cie nie dobijać nie wkleję.Chyba ,że w wątku kulinarnym chcesz wiedzieć co tam robiliśmy.

 

 

Śmiało mogę napisać, że chadzanie do bardzo kiepskiej jadłodalni może spowodować "sraczke". Jednak to nic w porównaniu ze "sraczką umysłową".

 

Mam ochotę na makaron udon.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

1. Zapraszam z wizytą przez morze.

Przy okazji. Opłata 5 € za każde 5 minut stania obok, 5 € ze wejście do środka + 2 € za każde zdjęcie?

Nie w takich siedziałem na targach we Frankfurcie.

Jestes przecież przystojny facet. Nie musisz się chować. Jak ktoś zechce to fotkę znajdzie. Podrzucić kilka?

 

2. Ada gotuje z fantazją i pomysłami. Zamiast się uczyć od niej co ją spotyka? Stek pomyj.

Nawet odrobiny szacunku dla kobiety.

 

3. Nie napadam dopóki nie prowokujesz lub głupot nie piszesz.

 

Ty ale traktujmy się odrobinę poważniej w tej walce kulinarnej.Powtarzam kulinarnej.Papier a tu w tym wypadku forum wszystko przyjmie.Nie pisz sobie a muzom.Wklej te fotki a nie piszesz jakieś bzdety tak jak kolega hoiścika.Znasz słowo fantazja a u ciebie w twych wejściach to jak się nazywa???Powiedz.Jeśli chodzi o szacunek dla kobiety to musisz wiedzieć ,że działa to w obie strony.Ja gotuje i on-ona-ono .Ścierają się brutalnie dwa światy.Tak już jest gdy każdy trzyma się swej racji.Nie wiem czy zrozumiesz ale to na prawdę jest zdrowe z niewątpliwą domieszką adrenaliny, którą częstujemy się wzajemnie.Na innym forum spotkałem się z tym ,ze prze rok pisałem i wymieniałem poglądami na temat potraw z buraczka ćwikłowego.Wiesz co się okazało ?Pisałem z facetem niezrównoważonym psychicznie,który .itd okazał się ............:o.Więc nie mów mi o szacunku w sieci.

 

..3. Nie napadam dopóki nie prowokujesz lub głupot nie piszesz..

Po co to robisz skoro napadasz by co, odreagować???Popatrz ty nic tu nie znaczysz.Nie gotujesz nawet jak to twój kolega mówi syfu a teraz już nawet. czegoś czego następstwem jest sraczka.Tak pisze kobieta ta nasza czuła na bodźce,subtelna spokojna ,miła itd.Tak uważasz???Mniejsza o to, nadal nie karmić trolli i do ignorowanych.

Obiecana fotka.

http://192.168.1.22:8888/sdctl/media/image/raw/4409?type=0&7bb=5a7c02ae6a5a5cf7252acecfad2069fd&des=1

I wyjaśnienie bo gotujemy.Mała buteleczka to regionalny odżywczy bimber ze stolicy Santa Cruz doskonale nadający się do wszelakich potraw z ryb.Leczniczy itd.Wspomniany dorsz został podlany by panierka nasiąkła nim nie sama ryba.fotka wyżej.Kiszona kapusta z koperkiem ,przelana delikatnie olejem truflowym.Grzanki z omastą, masło 82%,wyciśnięty przez praskę czosnek plus słodka papryka.Była środa popielcowa to wypadało zrobić rybę.Warzywa muszą przed przekładaniem podsmażone na oleju sezamowym i zapieczone w piekarniku.Użyłem dorsza ale jego polędwicy.Aha a talerz to z zastawy którą dostaliśmy w prezencie ślubnym.Wiesz ile te różyczki mają lat???młody jesteś to nie wiesz.Złoto się już powycierało ale zastawa na 12 osób służy do dziś.

Edytowane przez niktspecjalny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Stąd zaczynały sie nasze wycieczki kulinarne.

http://192.168.1.22:8888/sdctl/media/image/raw/4303?type=0&7bb=5a7c02ae6a5a5cf7252acecfad2069fd&des=1

http://192.168.1.22:8888/sdctl/media/image/raw/4302?type=0&7bb=5a7c02ae6a5a5cf7252acecfad2069fd&des=1

http://192.168.1.22:8888/sdctl/media/image/raw/4296?type=0&7bb=5a7c02ae6a5a5cf7252acecfad2069fd&des=1

odbijam się w szybie w naszym apartamencie w hotelu La Pinta.Tu także sjesta na wspaniałym łóżku wodnym po konsumpcji regionalnej.No i potem przed nową konsumpcją leżakowanie.

http://192.168.1.22:8888/sdctl/media/image/raw/4307?type=0&7bb=5a7c02ae6a5a5cf7252acecfad2069fd&des=1

Gosia mi się tu władowała.

Edytowane przez niktspecjalny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Szanowny niktspecjalny ostrzegamy - zaraz zrobimy tutaj jatkę. Prosimy o merytoryczną dyskusję.

 

Redakcja tu rządzi.Rozumiem.Jeśli dostanę ponownego bana czego nie zrozumiem to nich on będzie sprawiedliwy.Regulamin Muratora przecież nie działa jednostkowo li tylko do mnie.Proszę zwrócić uwagę także na niemerytoryczne wpisy innych użytkowników tego zacnego forum.

 

serdecznie pozdrawiam i idę do sklepu i coś wkleję dla drugiej osłody.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

NS, zrozum, że piszesz coś w formie bloga. I w tej konwencji byłby on ok, bo ze swojej natury zakłada, że Autor jest ponad innych. Na blogu to autor decyduje jakie komentarze mogą zostać. Resztę można wyrzucić.

Kiedyś właśnie, na innym typowo branżowym forum "poskarżyłem" się Administratorowi na nieodpowiadający mi poziom rozmów. Zaproponował mi właśnie bloga i od tej pory się spełniam w 100%. No może 90%, bo czytających mniej, ale winię siebie, bo blog jest pewnie mało ciekawy.

 

Wracając do głównego offtopu:

tu nie tyle chodzi o tematy wpisów. Do kulinariów też się da przemycić fajne auto. Ale ogólnie pojęta NETYKIETA piętnuje takie pisanie postów pod postami (jak kto woli- nabijanie sobie licznika). Są fora gdzie jest to jawnie zabronione a odstępstwo od zasady oznacza kary. A Ty nie czekasz na rozmowę tylko zarzucasz wątek dalej. Nie dziw się, że czytający forum reagują nerwowo(a przez to złośliwie), bo chcąc popatrzeć na ogólne forum widzą tylko "Twój" wątek podbijany co chwilę nowymi postami. Jak nachalna reklama. Chyba tu tkwi tajemnica całej sprawy..

 

Sorry za offtop.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Pierwszy wątek na forum w którym autor-założyciel tegoż z uporem maniaka spamuje, trolluje... a nie wiem nawet jak to nazwać:lol2: temat który sam założył. I proszę... można się nawet gwizdanego nauczyć:yes:, polskiego się jak widać nijak nie da.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

NS, zrozum, że piszesz coś w formie bloga. I w tej konwencji byłby on ok, bo ze swojej natury zakłada, że Autor jest ponad innych. Na blogu to autor decyduje jakie komentarze mogą zostać. Resztę można wyrzucić.

Kiedyś właśnie, na innym typowo branżowym forum "poskarżyłem" się Administratorowi na nieodpowiadający mi poziom rozmów. Zaproponował mi właśnie bloga i od tej pory się spełniam w 100%. No może 90%, bo czytających mniej, ale winię siebie, bo blog jest pewnie mało ciekawy.

 

Wracając do głównego offtopu:

tu nie tyle chodzi o tematy wpisów. Do kulinariów też się da przemycić fajne auto. Ale ogólnie pojęta NETYKIETA piętnuje takie pisanie postów pod postami (jak kto woli- nabijanie sobie licznika). Są fora gdzie jest to jawnie zabronione a odstępstwo od zasady oznacza kary. A Ty nie czekasz na rozmowę tylko zarzucasz wątek dalej. Nie dziw się, że czytający forum reagują nerwowo(a przez to złośliwie), bo chcąc popatrzeć na ogólne forum widzą tylko "Twój" wątek podbijany co chwilę nowymi postami. Jak nachalna reklama. Chyba tu tkwi tajemnica całej sprawy..

 

Sorry za offtop.

 

Zapytam bo nagonka na mnie przez moich przeciwników zresztą bardzo niesprawiedliwie mnie osadzających.Śledzisz wątek?Mój przeze mnie założony.W myśl moich zasad ale zgodnych z regulaminem.Chwalę się.......chwalę tym co potrafię.Widzisz tu błąd.???Jeśli opisuję swój produkt , podpierając fotką jest to niezgodne z regulaminem???Jeśli tak to Usuń.Bądź obiektywny i analizuj jak przebiega dyskusja.Analiza.Ale sprawiedliwa analiza.Ten wątek założyłem po to aby świadomość ludzka nie kończyła się na Florydzie-Teneryfie li tylko na prostych bez patelni żeliwnych itp -urządzeń-kosmos, jakim z naszego rodzimego mięsa można zrobić coś równie smacznego.Pomijam to i zapewne jak mówisz skończę pokaz w kulinariach,który tak Wam przeszkadza.Popatrz na to także z innej strony.Wątki kulinarne, które już nawet Redakcja zauważa ,powinny być wymazane z pamięci FM ponieważ są zapalnikiem do kłótni itd.Popatrz na odwiedzających "Przepisy kulinarne i nie tylko"zwróć uwagę na liczniki bo po to są a tłumaczyć Ci jako modowi nie muszę co one robią.Liczniki biją ,bożyszcze kulinarne FM się pojawiło czytamy.............nie!!! to jest dla tych którzy wejdą w mój topik i zobaczą jak daną potrawę robię w domu.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Pierwszy wątek na forum w którym autor-założyciel tegoż z uporem maniaka spamuje, trolluje... a nie wiem nawet jak to nazwać:lol2: temat który sam założył. I proszę... można się nawet gwizdanego nauczyć:yes:, polskiego się jak widać nijak nie da.

 

Zarzucanie mi spamu jest nie na miejscu czego Pan zupełnie nie rozumie i zrobił Pan to chyba zgodnie z odruchem Pawłowa.Komu lub czemu ma służyć Pański wpis.Mojej personie czy ma być przestrogą dla innych by go nie odwiedzać.Niech Pan to sprecyzuje.:mad:.Nie założyłem topiku dla Pana by wysłuchiwać takich pojedynczych oskarżeń.Założyłem go dla ludzi ,a Pan czyta i pisze skąpe zresztą wypowiedzi.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Sledzę tylko w takim zakresie, w jakim pojawiają się raporty. Mam po prostu inne zainteresowania.

Wątki "własne" traktuję umownie. Forum jest z natury rzeczy miejscem wymiany doświadczeń i każdy może w nich się wypowiadać wg ogólnie określonych przez właściciela forum zasad, ale niezależnie od intencji autora wątku, który może prosić o konkretne zachowania. Ale tylko prosić, a nie żądać. Od poziomu kultury wszystkich dyskutantów zależy czy tak sie stanie.

Tak jak mowilem - oczekujesz formy bloga ale nie mozna Ci jej zagwarantować w tym miejscu. Wydaje mi się że FM stwarza taką możliwość w innym dziale.

Edytowane przez finlandia
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Teraz to już mogę jak Redakcja mi po.......ła.

....zaraz zrobimy tutaj jatkę..............

Bardzo niemiłe sformułowanie. Mam w sieci swoich sklepów czasopisma różnych reklamujących się firm.FM jest dla mnie odskocznia by po pracy móc coś pokazać co się lubi.Murator jeszcze jest na półkach. Droga Redakcjo ale nie musi.Nie musi korporacja brać pod uwagę Muratora jako wiodącej firmy na rynku.Tym wpisem Bardzo mnie Państwo obraziliście nie pytając o szczegóły rywalizacji kulinarnej.To jest bardzo niepoprawne.Do banów jestem przyzwyczajony i prawników mam bardzo elokwentnych.

 

Serdecznie pozdrawiam do mniemając ,że Redakcji Muratora nie o to chodziło.:mad:

Edytowane przez niktspecjalny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...