Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

steki z krowy mlecznej i nie tylko

niktspecjalny

Recommended Posts

Sledzę tylko w takim zakresie, w jakim pojawiają się raporty. Mam po prostu inne zainteresowania.

Wątki "własne" traktuję umownie. Forum jest z natury rzeczy miejscem wymiany doświadczeń i każdy może w nich się wypowiadać wg ogólnie określonych przez właściciela forum zasad, ale niezależnie od intencji autora wątku, który może prosić o konkretne zachowania. Ale tylko prosić, a nie żądać. Od poziomu kultury wszystkich dyskutantów zależy

Mam zawsze naciskać trójkącik???Bez sensu.Przychodzę z pracy mam swojego kochanego muratora i chce pokazać jak udało mi się zrobić kotleta i co ....................popatrz na nadinterpretację.

• Odpowiedzi 311
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak jak pisałam, mam ochotę na makaron udon. Zostało mi trochę kaczki. Więc czemu nie?

http://s11.postimg.org/smaldx2pv/makaron_orientalny.jpg

ps niktspecjalny napadasz na ludzi w bardzo chamski, prostacki i agresywny sposób. Poświeciłam trochę czasu i poczytałam w innych tematach, w każdym z nich zostawiasz tylko "smród intelektualny". Pierwszy raz w życiu mam do czytenia z takim negatywnym buraczanym zachowaniem.

Szanowny niktspecjalny ostrzegamy - zaraz zrobimy tutaj jatkę..

Odpowiem Redakcji tak..................Redakcja czyta wątki kulinarne..............mizernie.Reaguje na donosy.To widać po obruszeniu.Powiem tak.................bo mnie zbanujecie. Zrobimy jatkę z Waszym czasopismem w sieci naszych sklepów.Dużą Jatkę.Redakcja to czyta???:mad::mad::mad:

Tak jak pisałam, mam ochotę na makaron udon. Zostało mi trochę kaczki. Więc czemu nie?

http://s11.postimg.org/smaldx2pv/makaron_orientalny.jpg

ps niktspecjalny napadasz na ludzi w bardzo chamski, prostacki i agresywny sposób. Poświeciłam trochę czasu i poczytałam w innych tematach, w każdym z nich zostawiasz tylko "smród intelektualny". Pierwszy raz w życiu mam do czytenia z takim negatywnym buraczanym zachowaniem.

Masz rację.Przepraszam.Kontynuuj swe dzieło w moim co by nie było topiku.Jeśli pozwolisz zanim umrze, ucz ludzi jak podawać dania w prosty podparty przepisem sposób.To nie trudne.Mam na razie swój topik o krewetkach.Amen.

Patrz na licznik to ci pomoże w wyliczankach.Ja znikam.

Masz rację.Przepraszam.Kontynuuj swe dzieło w moim co by nie było topiku.Jeśli pozwolisz zanim umrze, ucz ludzi jak podawać dania w prosty podparty przepisem sposób.To nie trudne.Mam na razie swój topik o krewetkach.Amen.

Patrz na licznik to ci pomoże w wyliczankach.Ja znikam.

Prawie gotowe.

http://s7.postimg.org/8zca5uuhn/makaron_3.jpg

Nie tylko ja , ale inni również widzą że postępujesz jak pospolity argesywny pieniacz. Więc przestań się samegego okłamywać.

Prawie gotowe.

http://s7.postimg.org/8zca5uuhn/makaron_3.jpg

Nie tylko ja , ale inni również widzą że postępujesz jak pospolity argesywny pieniacz. Więc przestań się samegego okłamywać.

Już nie, działaj działaj.Znikam,choć go założyłem.Popraw pisownie bo w mych wątkach to bardzo nieładne zjawiska.Kolega gaz o błędach ci coś powie.do miłego.

Już nie, działaj działaj.Znikam,choć go założyłem.Popraw pisownie bo w mych wątkach to bardzo nieładne zjawiska.Kolega gaz o błędach ci coś powie.do miłego.

Jak zwykle prymitywna zaczepka z pod twojej klawiatury.

Popatrz co jedza ludzie kulturalni..., danie prawie gotowe do podania na stół.

http://s18.postimg.org/ith6k1o9l/makaron_orientalny_i_piers_z_kaczki.jpg

Ta fotka uświadomiła mi że czytają forum zapominam o ... kurcze ta nadwaga ... zmieniam ten watek..

Nie będę TU zaglądał .. no nie będę...

To nie jedzenie to lenistwo, trzeba się ruszyć...

Palce lizać!

http://s22.postimg.org/lphz3y069/makon_na_domowy_sposob.jpg

To nie sa puste kalorie, a jest ich:

makaron - 220

sos sezamkowy 1 łyżka - 35

czosnek i szczypiorek około - 5

pierś z kaczki, wartość energetyczna w 100 g 140,00 kcal

Ponownie wywołany, już mówię.

Teraz to już mogę jak Redakcja mi po.......ła.

Bardzo niemiłe sformułowanie. Mam w sieci swoich sklepów czasopisma różnych reklamujących się firm.FM jest dla mnie odskocznia by po pracy móc coś pokazać co się lubi.Murator jeszcze jest na pułkach. Droga Redakcjo ale nie musi.Nie musi korporacja brać pod uwagę Muratora jako wiodącej firmy na rynku.Tym wpisem Bardzo mnie Państwo obraziliście nie pytając o szczegóły rywalizacji kulinarnej.To jest bardzo niepoprawne.Do banów jestem przyzwyczajony i prawników mam bardzo elokwentnych.

Serdecznie pozdrawiam do mniemając ,że Redakcji Muratora nie o to chodziło.:mad:

I do Redakcji.

Jakie jest Wasze stanowisko w sprawie argumentu 'ostatecznego' wyrażonego powyżej oraz bardziej bezposrednio tutaj

Odpowiem Redakcji tak..................Powiem tak.................bo mnie zbanujecie. Zrobimy jatkę z Waszym czasopismem w sieci naszych sklepów.Dużą Jatkę.Redakcja to czyta???:mad::mad::mad:

Czy się przestraszyliście?

Oczywiście pomijam towarzyszący bełkot.