Zdun Darek B 20.02.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 To nie jedzenie to lenistwo, trzeba się ruszyć... Palce lizać! http://s22.postimg.org/lphz3y069/makon_na_domowy_sposob.jpg To nie sa puste kalorie, a jest ich: makaron - 220 sos sezamkowy 1 łyżka - 35 czosnek i szczypiorek około - 5 pierś z kaczki, wartość energetyczna w 100 g 140,00 kcal OK ...już dobrze .....pospaceruje dzisiaj ..... tylko jak długo trzeba po samym oglądaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.02.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Wybaczcie moderację, ale nawet jak na Hyde park takie naśmiewanie się z innych jest zachowaniem które można wybaczyć gimnazjalistom, a nie dorosłym ludziom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.02.2015 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Wybaczcie moderację, ale nawet jak na Hyde park takie naśmiewanie się z innych jest zachowaniem które można wybaczyć gimnazjalistom, a nie dorosłym ludziom! Nie wybaczaj tak dosłownie po prostu traktuj w swej moderacji wszystkich jednakowo.Patrz przy tym obiektywnie z niewątpliwą dozą zwyczajnej prawdy.Nie jesteś modem sprawiedliwym o tym przekonałem się już nie tylko ja.Kiedyś i ty zabrniesz w ślepy zaułek. Pozdrowię cię bo zachodzi u mnie pięknie słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 22.02.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Kiedyś i ty zabrniesz w ślepy zaułek. Przykre, ale tobie się to właśnie zdarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 22.02.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Hallo, gdzie jest Ada, wyszla i nie wroci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.02.2015 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 A tutaj po co wracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 22.02.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 A tutaj po co wracać? A po co się wracalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.02.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Może się Ada pogniewała, bo chyba zwróciłem uwagę że przekroczyła granice dobrego smaku naśmiewając się z wyglądu innych osób. No właśnie. Po co sie wracało ? Bo ja widzę tu tylko chęć dokuczenia NS. Doskonale Was rozumiem, bo zdążyłem z grubsza go poznać, ale tak po prostu nie wypada. To może wrócicie do Steków? Włącznie z "autorem prowadzącym?" ten wątek? Zaklinanie rzeczywistości? To może mały przykład. Czy krowa jest sikorką? Nie! Krowa jest krową, a sikorka jest sikorką. O stekach temat jest, bardzo piękny i smakowity. Tutaj jest z "krowy mlecznej", hihihiii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 22.02.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Zaklinanie rzeczywistości? To może mały przykład. Czy krowa jest sikorką? Nie! Krowa jest krową, a sikorka jest sikorką. O stekach temat jest, bardzo piękny i smakowity. Tutaj jest z "krowy mlecznej", hihihiii. A mleka z mięsem się nie łączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.02.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 A po co się wracalo? A Ty? Może na golonkę z piątku. Była apetyczna, według przepisu Macieja Kuronia. Dodatki według, może bez reklamy... http://s9.postimg.org/c298h06kv/golonka_pieczona_na_zeliwnej_patelni_w_piekarnik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.02.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 A mleka z mięsem się nie łączy. Jaka "sraczka" jest, każdy widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.02.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Zaklinanie rzeczywistości? To może mały przykład. Czy krowa jest sikorką? Nie! Krowa jest krową, a sikorka jest sikorką. O stekach temat jest, bardzo piękny i smakowity. Tutaj jest z "krowy mlecznej", hihihiii. Cholerka, znowu wyszło że jestem ignorantem. To tylko prośba: nie wchodźmy już w zdjęcia które mogą kojarzyć się z potrawą z kobiecego udźca. Na czwartkową kaczkę ślinka mi ciekła cały dzień, golonka też wygląda apetycznie, chociaż nigdy nie jadłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 22.02.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Cholerka, znowu wyszło że jestem ignorantem. To tylko prośba: nie wchodźmy już w zdjęcia które mogą kojarzyć się z potrawą z kobiecego udźca. Na czwartkową kaczkę ślinka mi ciekła cały dzień, golonka też wygląda apetycznie, chociaż nigdy nie jadłem... Bez przesady. U mnie nie ma z tym problemu. Uzgodnione i zatwierdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 22.02.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 A Ty? Może na golonkę z piątku. Była apetyczna, według przepisu Macieja Kuronia. Dodatki według, może bez reklamy... http://s9.postimg.org/c298h06kv/golonka_pieczona_na_zeliwnej_patelni_w_piekarnik.jpg Noo wlasnie, po to. Jak cos dobrego sie widzi to i pomysly na obiad latwiej przychodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.02.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2015 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat zamknięty, nie karmimy trolli i bawimy się dalej.Założę może jakiś topik wiem że zyska szybko uznanie jeśli będzie toczył się pod dyktando modów i regulaminowi.. Przepraszam czy ja mogę na FM użyć zwrotu zamykam swój temat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 26.02.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Temat zamknięty, nie karmimy trolli i bawimy się dalej.Założę może jakiś topik wiem że zyska szybko uznanie jeśli będzie toczył się pod dyktando modów i regulaminowi.. Przepraszam czy ja mogę na FM użyć zwrotu zamykam swój temat??? To znaczy, że w ryja lać nie będziesz? Tak jak groziłeś. Ale ulga, bo nie mam ryja jak pół dupy spod pierzyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2015 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 To znaczy, że w ryja lać nie będziesz? Tak jak groziłeś. Ale ulga, bo nie mam ryja jak pół dupy spod pierzyny... Powiem tak.Jeśli to Ty byłaś na fotce w prezencie dla mnie bym miał porównanie babci do szczupłej kobiełki,.............szczerze padłem amen.Nie pytaj dlaczego.W ry...ja jeśli już miał lać mój Bartek to wiemy i kogo..Nie szukam z Tobą zwady ani awantury.Nie wiem dlaczego piszesz jak facet a nie kobieta.Ciepło uleciało z ciebie.???Masz bogate słownictwo by mnie dołować i to jako kobieta.Masz tak wspaniałe kulinaria itp tam sie realizuj bo robisz to profesjonalnie.To chciałaś usłyszeć?Pomagierów ci nie potrzeba ponieważ wątki są od pokazania co potrafimy gotować, a nie od tego by wysłuchiwać wycieczek ideologicznych tych ,którzy z gotowaniem nie maja żadnego pojęcia.Przepraszam i życzę owocnej pracy w temacie kulinarnym.Od czasu do czasu coś wkleję nie syfiastego jak to określiłaś ale zjadliwego.Chylę czoła do Chef Paul ja skwitował to w kulinariach. zachęcając wszystkich do garów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 26.02.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Masz bogate słownictwo by mnie dołować i to jako kobieta. Kobiecie /nawet z bogatym słownictwem/ nie wypada, wiecej - ma zakazane, dolować NS. Mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.02.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Kobiecie /nawet z bogatym słownictwem/ nie wypada, wiecej - ma zakazane, dolować NS. Mam rację? To co miałem jej w przeprosinach powiedzieć to powiedziałem.Ty jak zwykle wiesz wszystko.:jawdrop:Coś cie boli a ja wiem co..............popularny nie będziesz.Wszystko chcesz popsuć jak widzisz ,ofiarę.upatrzyłeś i żyjesz..Bardzo popsułeś mój wizerunek w moim hobby.Żyrardów znany nam jest. Twoja reklama także .centrumgaz.eu tel. 889 695 029 mail: [email protected] Tak się reklamujesz.Zadzwonimy do ciebie z ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts