niktspecjalny 06.12.2014 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Steki i nie tylko to jest to.Kulturka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.12.2014 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Widzę ,że na FM mięso na steki jest z mojej ulubionej Firmy.Śledzę nowości z Befsztyka ,są i to bardzo ciekawe.Już niedługo pewnie z daną obietnicą z niego się tu na FM pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.12.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 A tak czekałem a tu Biedronka,potem Żabka a następnie Aldik. Miał być Befsztyk.Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.12.2014 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Mam czas..Robię testy.Różne rodzaje kawałków mięsa w identycznej obróbce i przyprawach.Grill elekt.Dzisiaj schab ze stekarki.Przyprawy sól ziołowa,pieprz,papryka,sok z cytryny,oliwa.żywy tymianek.Inne:1.schab2.pierś z kurczaka3.karczek4.polędwica wieprzowa5.polędwica wołowa6.boczek surowy7.szynka8.łopatka9.cielęcina z kością......10.dopiero może steki wołowe z różnych cięć. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.12.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Opiszę każdy z wymienionych. Trochę czasu to zajmie ale opiszę.No chyba ,że moderator joliska znowu mnie zacznie obrażać publicznie to nie skończę.:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.12.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Szkoda ,że tematy kulinarne kiedyś znikną z FM wszak to Forum budowlane a nie kulinarne ale póki co wiadomo z jakiegoś sklepu pojawiły się steki.ja go robiłem ale nie był zamówiony z Befsztyka.Tam takich nie mają..Na talerzu można położyć każdy syfiasty kawałek i twierdzić ,że jest z renomowanego sklepu, ale trzeba go jeszcze odpowiednio zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.12.2014 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Dziś i jeszcze jutro wielkie promocje w Selgrosie.Widziałem wielkiego steka z dojrzewającej wołowiny.Nie kupię,za duży i nieprzejrzyste opakowanie,to konglomerat a nie marmur..Kupię sobie za to innego steka z innego sklepu ale zapakowanego próżniowo z widocznym marmurem .Ale jaja.,sam się śmieje z tych głupot jakimi jesteśmy karmieni. :D:D:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.12.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Ten zostawiam dla potomnych i przytomnych. Czekałem bo miał być Mięso, mięso! , a tu już kończą się pomysły już jak Hyde park, Rosija się śni co niektórym..Idololatria tam następuje gdy pojawia się idol..Oj tam Oj tam idę po mięso. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2015 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Może nie stek;) ale karkówka w kawałku nie wiem jak to nazwać pieczona w soli.1 kg karczku(2 kg soli) w ulubionych przyprawach do brytfanki wypełnionej solą.160 stC czas około 2 h bez przykrycia.Termoobieg.Kurczaka ,kurę wiejską robiłem ,smakowały inaczej bo wybornie..Na karkówkę czekam. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2015 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Wyszła dobrze.Nie jest w ogóle słona Jest ciemna.Smakuje normalnie.Państwo moi w chałupce stwierdzili ,że jest (jak to mój Bartosz prawi) wporzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2015 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Dlaczego Państwo nie piszecie w tych wątkach???W innych wątkach.Zakładajcie swoje wątki..Proszę popatrzeć.Elita czeka na witaminę.Zauważcie jej mechanizm. greengaz,ansi,Chef Paul,zochna,elfir,perm,carington, i inni.Oni na to czekają. Gotujmy inaczej.,nie patrzmy na tych co dużo mówią a nić nie wiedzą.Mam wielki szacunek do nich Do tych co potrafią coś upitrasić.Wielki szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 10.01.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Dzięki za umieszczenie na początku listy, a nie w środku, na końcu, nie wspominając wśród "i inni".Doceniam i jak już gdzie indziej obiecywałem, postaram się "zapracować" na wyróżnienie. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2015 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Miłego gotowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 16.01.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Autorus zapraszam do tematu - "Stek, w końcu można... wspaniałe smakołyki i cudowni ludzie. http://s30.postimg.org/bwqyfop35/jajecznica.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2015 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Off uff obejdzie się bez trójkącika..Jak widać na załączonym obrazku.Pozdrowienia dla moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.01.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Jajecznicy na znakomitej wołowinie ciąg dalszy . Paseczki z new yorkera(nie zelówka i podeszwa jak ligawa itp.), sól himalajska, pieprz i patelnia żeliwna. http://s28.postimg.org/ra83qyb65/jajecznica_na_cietym_steku.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.01.2015 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Rzeczywiście watek o krowie mlecznej a tu manna z jajecznicy bez jajek na wołowinie. na patelni żeliwnej.Moderatora proszę o delikatne zwrócenie uwagi by temat pozostał śmieszny nie z jajem..Z jajem to inny topik .Śnieg pada za oknem.Kominek znowu hula,a tu takie nie smaczek:D.Przepraszam może ci państwo się pomylili???Napisali nie w tym co chcieli.Jeśli tak to przepraszam.:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.01.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 New Yorker już prawie gotowy do przyjęcia jajek. http://s13.postimg.org/kcyv4jzjb/jajecznica_na_cietym.jpg ps wyczytałam na stronach kulinarnych, że z najdrobniej ciętego ribeye wychodzi najlepszy Philly stek. Wizualnie jest cudowny, jak wiedza o stekach która nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.01.2015 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) zamykam swój watek z powodu małej oglądalności jak :wiggle:zresztą inne o podobnej skuteczności.Przepraszam za tę chwilę dygresji ale progresja mnie dopadła i nie chce wypuścić.:D:D:hug: To pasuje."czerwone i bure......";).Sorki fajnie tak. Znacie mnie ,że jem sy......itd. ale nie jadłem jeszcze jajecznicy na takiej wołowinie w/w.Z suszoną i owszem pod tytułem mahaca con huevos czy jakoś tak ale już za 2 tygodnie znowu tylko w innym miejscu.http://www.latinofoodie.com/pages/wp-content/uploads/2014/08/Machaca-con-Huevos-featured-image.jpg. Państwo z góry chyba pokażą ją w podobnym wydaniu.Surowa w takich dużych kawałach nie nadaje sie na jajecznicę. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 23.01.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Dodajemy jajka. http://s11.postimg.org/kjixwzkk3/jajecznica_3.jpg Następne czynności są wiadome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.