ada_marcin 04.02.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 I oczywiście zielona pietruszka. Jak to wszystko cudownie pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 04.02.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ziemniaczki polecam do wołowiny, są idealnym dodatkiem do wszystkiego. http://s4.postimg.org/ojr8m5zgt/ziemniaczki_na_styl_niemiecki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 08.02.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Przywiozłam z Czech nizky rostenec bez kosti, czyli new yorker bez kości. Musiałam go zamrozić, więc się odmraża.http://s17.postimg.org/ou3fu2d1r/n_y_czeski.jpg Dodatek będzie w stylu "egzotycznym". Pomidory, ogórek, zielona i czerwona papryka, cebula, kolendra, limonka, czosnek, papryczki czili, sól i pieprz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 08.02.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Czosnek, papryczki chili i limonka nadają cudowne smaku. Klasa sama w sobie. http://s16.postimg.org/40n76smmd/ny_z_czech.jpg ps a steki już prawie gotowe do smażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 08.02.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Dodałam więcej papryczek chili. Duża rożnica smakowa, coś przepysznego. http://s17.postimg.org/erql7wivj/czeski_ny1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2015 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Nie było mnie 9 dni a tu nic się nie dzieje nikt nie wkleja nic.Te z listy ignorowanych milczą.Uciekły panowie do właściwego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.02.2015 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Nie było mnie 9 dni a tu nic się nie dzieje nikt nie wkleja nic.Te z listy ignorowanych milczą.Uciekły panowie do właściwego tematu. Absolutnie. Pamiętam i czekam na ciekawszą 'produkcję'. Jak na pierwszy wpis po przerwie, widać utratę weny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.02.2015 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Rano znowu mi plumka.jade polskim busem i wifi mi szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.02.2015 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Zapytam jakiegoś moda.Jak mam nielubianych panów tu kiedyś piszących na liście ignorowanych, todlaczego nie widzę co nawijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.02.2015 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Witam Syn mi powiedział ,że mrożonki serwują ci tato w topiku.To dobrze ,że panowie w ignorowanych .Syfiaste żarełko nie u mnie i beze mnie..Są także fotki z jakimiś smażonymi filetami z ryby.,tymbaliki warzywne,żeberka pozbawione kości,krwiste,oliwki ze słoika z pestkami i mówi ,że tablet od houścika pożyczony.Powiada ,że te działy powinny być z nutą przepisu a nie chwalenia tabletem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 14.02.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 " i nie tylko", czyli wyjątkowy walentynkowy prosty i ostry dodatek. Jest idealny do każdego mięsa. http://s28.postimg.org/9lua38xct/na_ostro.jpg Oczywiście prosto z żeliwnej patelni, tego nie da się zrobić w gofrownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2015 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Znowu coś plumknęło ale teraz podobno już bez tabletu i laptopa.Podobno fotka nie jest ponownie poparta krótkim opisem czego użyto by powstało to dzieło.Ile razy można tłumaczyć.Widz widzi tylko coś na talerzu i musi się domyślać czy jest to z kury ,krowy mlecznej ,wołu typowego,czy innego znanego mięsiwa.Sałatka-surówka zrobiona z pikantnego np.bambusa pomalowanego plakatówkami na czerwono żółto czy zielono.Synia mówi ,że te daktyle nawet fajnie się komponują ale co dalej???Powiada ,że cyt "tato znalazły się kości z postu powyżej posypane trawą morską".Podobno usmażono je na gofrownicy czy żeliwnicy patelniowej.Trochę jednak kuriozalne a zarazem pospolite,proste,niezrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2015 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 http://images67.fotosik.pl/617/9d6eace1a472de68med.jpg Jadłem stek z pozycji 58 z dodatkami widocznymi na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2015 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 http://images70.fotosik.pl/615/2a6678165d0215c0med.jpgJak widać z przepysznym sosem pieprzowym,ryżem na sypko i marchewką z groszkiem w lekkim sosie winegret.Chipsy z jakiejś nieznanej mi odmiany ziemniaków mi bardzo smakowały dla milusińskich były za bardzo soczyście nie mylić tłuste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2015 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 http://images66.fotosik.pl/615/c0cf8c239fd6aa00med.jpgMięso super soczyste a sos który na stałe zawita w naszym menu w smaku rewelacja ale prościzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2015 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) http://images67.fotosik.pl/617/97e70dbbf02646c3med.jpghttp://images67.fotosik.pl/617/f00c10732c73fa63med.jpgProszę zwrócić uwagę po rozkrojeniu ,że jest medium rare, taki jaki poprosiłem zamawiając.Bez flesza i z nim. Edytowane 15 Lutego 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2015 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Gosia poprosiła o http://images67.fotosik.pl/617/f980045fa0b4cfb2med.jpgz sałatką z warzyw moczonych w oleju sezamowym bez żadnej soli pieprzu itp.Przed podaniem odsączone na takim wielkim sicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2015 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) Kolejna porcja fotek niestety z ukrycia w zajefajnej restauracji Rodeo.Szkoda ,że z ukrycia.Nie pozwolono mi na robienie oficjalnych fotek.Zdziwienie było ogromne.Przed wejściem.http://images66.fotosik.pl/615/d0131b3a76589b83med.jpgMięso kręci się na grillach.http://images68.fotosik.pl/616/5f5b93041cc95598med.jpgCzystość pod każdym względem aż do przesady.http://images70.fotosik.pl/616/aec0d826263e8431med.jpghttp://images68.fotosik.pl/616/e54086a4358fcd45med.jpgCudowny sałatkowy stół z przeróżnymi dodatkami do grillowanego mięsiwa.Kelnerzy jak w kieracie chodzą i z uporem maniaka coś chcą wkładać na talerz oczywiście z mięsa które jest grillowane. p.s dla trolla.Abyś tego nie wykorzystał fotki są przycięte byś nas nie obrażał.Mamy fotki z dań które udało mi się podstępnie zrobić tyle ,że jesteśmy tam i my Wersji przed przeróbko-wej wklejać nie ma sensu bo on to wykorzysta. Edytowane 15 Lutego 2015 przez niktspecjalny poprawka małży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2015 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Kolejną knajpkę wkleję następną razom .Właśnie tą.Pewnego trolla zresztą bardzo namolnego nominuje do trolla roku.Gwarantuję by się nie zagotował ,iż fotki pochodzą z mojego prywatnego archiwum.Co z tym zrobi nie wiem.Pewno go zaboli jak to trolla.:hug:Męczy mnie ten jego snobizm. http://images69.fotosik.pl/616/e70312fdb7f93abbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 15.02.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Niktspecjalny dlaczego zamieszczasz zdjęcia z jadłodajni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.