BrodowskiG 03.11.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 ciekawe bo instrukcja podaje ze to powinna być temperatura z czujnika....chyba ze nagrzało do 42 a mysli że jest 49, kociol się na tej temp. wyłączył?możesz jeszcze sprawdzić ile podaje z wsunietym czujnikiem do zbiornika i czy sie zmieni po jego wyciagnieciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafkaa 03.11.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 nie wyłączył sie bo ciągle grzało i pracował w 3 min co majstrowaem przy nim nie zdażył nagrzac do 49 stopni , teraz jest temp na zasobniku 49 tyle co kocioł ustawiłem czyli działa prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 03.11.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 to bedziesz musiał obserwować czy teraz lepiej pracuje czy też się włącza po spadku 10 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafkaa 03.11.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 ale w konsekwencji ja chyba nic nie zmieniłem, rozumiem ze mam zostawić grzanie CWU na tych 49 stopniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 03.11.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 może byc ciut mniej tylko zobacz czy nadal sie uruchamia po tak duzym spadku temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafkaa 05.11.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 nie wiem co my zrobiliśmy ale na bojlerze jest o kilka stopni wiecej niz przed zabiegami , cieplej wody od kilku nie nigdy ie zabrakło ani nie trafiła sie zimna po testuje dłużnej i będę pisał czy pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 05.11.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 raz ze miales bardzo nisko ustawioną a dwa że duże wahania mogły wynikać z utraty parametrów czujnika, bo czasami jest tak że w pewnym przedziale dziala dobrze a w innym głupieje, może coś zle łączyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts