volfamo 30.10.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Witam, czy ktoś ma dokładne informacje o stropie RectoLight? Jakie są maksymalne dopuszczalne obciążenia dla takiego stropu? Nie znalazłem informacji na stronie producenta. Może ktoś interesował się tematem?Ma ktoś jakieś szczegółowe wytyczne dla projektantów? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 30.10.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Witam, czy ktoś ma dokładne informacje o stropie RectoLight? Jakie są maksymalne dopuszczalne obciążenia dla takiego stropu? Nie znalazłem informacji na stronie producenta. Może ktoś interesował się tematem? Ma ktoś jakieś szczegółowe wytyczne dla projektantów? Z góry dziękuje za pomoc. Ale nie prościej meila do producenta napisać lub zadzwnonić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
volfamo 30.10.2014 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Dotychczas nie dostałem takiej informacji, dlatego też tutaj pytam. Może ktoś miał do czynienia z tym stropem i mniej więcej orientuje się jakie są maksymalne obciążenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts