romstan 30.10.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Witam! Jestem nowy posiadaczem defro akm duo 16 paliłem w lecie miałem 25 i grzałem wodę i niebyło problemu! kupiłem 2t ekogroszku julian i....zaczeły się problemy z gaśnieciem pieca , a mianowicie wchodzi w alarm ! moje ustawienia: pompy równoległe sterownik pokojowy ustawiony na dzien 23 noc 20 zawor trójdrogowy na 5 temp .cu 54 tem cwu 45 przerwa podawania 3min 30sek przerwa podtrzymania 48min wentylator 40% praca wentyl. w podtrzymaniu(czas 15sek ,przerwa 10min) normalnie! juz mam dość !pomózcie coś bo mnie zaraz zalej krew , a mam 2tony !próbowałem juz w góre i to samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 30.10.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 jaki alarm?dlaczego gaśnie? czy dlatego że zrzuca żar do popielnika czy dlatego że się wypala zanim poda nową dawkę opału?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts