michas0312 31.10.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 (edytowane) Witam Mam śmierdzący problem w WC. Otóż po wyeliminowaniu wszystkich możliwych błędów kanalizacyjny w nowo wybudowanym domu doszedłem do wniosku ze misa WC która zakupiłem posiada błąd produkcyjny. Proszę was o rade czy mam racje. W załączniku przesyłam zdjęcia wraz z zaznaczonym otworami do których niestety w trakcie spłukiwania przedostają się nieczystości które później czuć w łazience. Wg mojej opinii tych otworów nie powinno być. Zazwyczaj chwilkę to trwa ale później czuć bardzo w muszli. Edytowane 31 Października 2014 przez michas0312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michas0312 03.11.2014 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Nikt nie wyrazi swojej opini??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.11.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Jesteś pewien, że czuć właśnie z muszli? Bo szczerze mówiąc mało to prawdopodobne, żeby smród się przedostawał przez syfon i wodę w nim się znajdującą. Typowe dwie przyczyny smrodku w łazience, nagminnie spotykane to:- nieszczelność kanalizacji (gdzieś brak uszczelki, gdzieś coś niedokładnie skręcono)- zła wentylacja kanalizacji (brak wentylacji pionu, źle zrobiona wentylacja, zbyt długie odgałęzienie, źle zaprojektowana kanaliza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts