asdder 01.11.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Witam. Posiadam w mieszkaniu jedną ścianę, która ucieka w pionie 3cm... Nie wiem jak to wyrównać. Ściana jest otynkowana tynkiem wapienno-cementowym. Myślałem, żeby położyć Tynk Gipsowy (http://www.dolina-nidy.com.pl/tynki-gipsowe/185--gamma-tynk-gipsowy-rczny.html) na listwach prowadzących ale nie wiem czy można kłaść go na uprzedni tynk czy trzeba będzie skuwać stary. Dodam, że stary tynk siedzi dobrze, nic się nie kruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxVIPxxx 02.11.2014 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Wg mnie można Tylko trzeba ścianę zagruntować najpierw Listwy kup jak najcieńsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MG1719511863 03.11.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Witam, Wystarczy zagruntować istniejący tynk, chyba że gdzieś źle trzyma to miejscowo odkuć i nałożyć nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin39 13.11.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 U moich teściów jest podobny problem. Liczyłem, że będzie więcej fachowych odpowiedzi. Jak konkretnie wypoziomować taką ścianę, tak krok po kroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts