piotrekzss1o2.pl 01.11.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Witam. Chciałbym zabudować wokół okien płytami GK i mam szczelinę miedzy ramą od 5 cm do 7 cm. Mam pytanie czy mogę podkleić kilka kawałkow płyt na siebie czy muszę robić stelaż.Z gory dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 02.11.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Takie rzeczy najlepiej zrobić izolacją termiczną / siatka i klej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 02.11.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Mozesz wkleic kilka pasów GK i na końcu całą płytę . Mozesz też zamiast tych pasków wkleic styrodur i na niego ostatecznie GK. Oczywiscie odpowiednimi materiałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 03.11.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 XPS tzw strodur to już pancerne rozwiązanie pod ciężarówki.Jeśli osobówka przez rok czasu nie dogodziła progowi z EPS 150 kPa hydro pokrytego siatką i klejem to Przy oknie sita i zwykły EPS starczy, będzie cieplej. GK nie są materiałem izolacyjnym, a okno jak by nie patrzeć ciepłych ram nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StolarzS 18.11.2014 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Witam. Chciałbym zabudować wokół okien płytami GK i mam szczelinę miedzy ramą od 5 cm do 7 cm. Mam pytanie czy mogę podkleić kilka kawałkow płyt na siebie czy muszę robić stelaż. Z gory dziękuje za odpowiedz. Możesz wkleić płytę g-k tak, aby wsunąć ją za ramę okna i aby za płytą była pustka powietrzna. Krawędź wnęki zamknij wklejając narożnik alu. Jak płyta dobrze się przyklei to nawierć w niej kilka otworów i psiknij tam pianę niskoprężną. Zaraz po jej wstrzyknięciu trzeba zakleić dziury i rozeprzeć płyty. Będziesz miał równo, stabilnie, dosyć ciepło i szczelnie. Styropian nie da tego efektu i jest bardziej podatny na wgniecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 19.11.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Będziesz miał równo, stabilnie, dosyć ciepło i szczelnie. Styropian nie da tego efektu i jest bardziej podatny na wgniecenia. nie wydaje mi się .. EPS'150 kPa służy jako najazd przed progiem w garażu jest zaciągnięty klejem i siatką ... jakoś nie widzę aby siadł .. jedynie klej po roku trzeba lekko uzupełnić .. tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts