noktovizor 02.11.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Witam, problem jest prosty dość, mieszkam tu od 3 lat, od pół roku mam bulgotanie w brodziku i umywalce na zmianę. Spuszcza się woda w brodziku to bulgocze w umywalce i na odwrót. Spuszcza się woda z pralki to bulgocze w brodziku. Przeczyściłem rury w brodziku, w umywalce tak daleko jak tylko miałem dostęp, co ciekawe, przed czyszczeniem wcale nie były aż tak zapchane. A bulgotanie nadal pozostało. Domyślam się, iż to musi być coś dalej bo szybkość spływania wody w brodziku czy umywalce przyznam, iż w porównaniu ze stanem sprzed lat na dzień dzisiejszy pozostawia wiele do życzenia. Jakieś pomysły ktoś ma, co to może tak naprawdę być, co dalej robić, zabierać się za to samemu i w jaki sposób czy zawezwać fachowca i tyle ? Pozdrawiam i będę wdzięczny za wszelaki odzew. Marcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 02.11.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Odpowietrzenie pionu może przytkane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts