spoon83 02.11.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Witam Zakupiłem kilka dni temu okno fix szklone w ramie i zauważyłem że brakuje około 10cm uszczelki przyszybowej, na środku w górnej części okna od zewnątrz, nie jest ona jakoś ścięta albo podwinięta, tylko porostu jej nie ma. Poniżej zdjęcie poglądowe z internetu z zaznaczonym miejscem czarną linią, gdzie brak uszczelki, czy to błąd przy produkcji okna, bo nie wiem czy reklamować okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.11.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Moze to jakas forms nawiewnika? jesli nie zamawiales z dziura to reklamuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 02.11.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 w niektórych systemach okien PVC (np. Schuco) jest brak ok 10 cm uszczelki i jest to zalecenie systemodawcy aczkolwiek przeważnie sa to odcinki po 5cm z lewej i prawej a nie centralnieDowiedz się czy przypadkiem tak nie musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spoon83 03.11.2014 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedzi, zadzwoniłem do sprzedawcy i ten powiedział że tak ma być ponoć w oknie stałym, ale jak chce to oni mi dadzą resztę uszczelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.11.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 To podaj co to za okna i moze wrzuc jakas fotke by potomni nie mieli takich watpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts