magda912 03.11.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Poszukuję baterii-umywalkowa, bidetowa, wannowa, które by miały regulacje dwustopniową (nie wiem, czy prawidłowo to nazywam, chodzi o to, żeby odruchowo nie otwierać baterii na "full" a żeby była taka blokada. Czasem oznaczone są te baterie jako "eco".Dodatkowo wannowa ma być trzyotworowa i doradzono mi, aby zamontować do tego taką rynienkę, zbiorniczek, gdzie by ściekała woda z węża prysznicowego, żeby nie zamakało, nie gniło pod wanną.Wizualnie podoba mi się tres cuadro i szukam czegoś w tym stylu.Najdroższe, typu hansgrohe itd, to sama bateria wannowa z tym zbiorniczkiem kosztuje ok 5-6 tyś, więc trochę drogo. Czy ktoś może polecić mi takie baterie, bo szukam od kilku dni, jeżdzę po salonach, ale nie mogę znaleźć nic odpowiedniego. Np Kludi ma system eco, ale nie ma takiego zbiorniczka/rynienki pod wanne. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts