Gwizdki 27.06.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 A co sądzicie o tym: więżba + gwoździki...+membrana+dachówka Koramic+9 okien połaciowych+orynnowanie stalowe powlekane plastizolem+robocizna całości=58 000 brutto lub 55 000 brutto (7%) Aha: dach ma 277 m2, dwuspadowy, bez wodotrysków, budowa w Pruszczu Gdańskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.06.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Gwizdki,jaka dachówka - karpiówka czy inna?ale wg mnie to dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 28.06.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Dachóka zwykła: Koramic/Wiekor angoba ceramiczna antracyt. Dałam jeszcze do wyceny w Bacie i fachmenowi z Bata, który ma mi sprzedać robociznę (prace dekarskie) i materiał z 7% Vatem. Zobaczymy. W tym tyg. mam dostać wyliczenia. Już mam głowę kwadratową... Teraz jeszcze zaczęłam brać pod uwagę teoretycznie tańszego Tondacha. Czy ktoś w Trójmieście dostał na niego fajną cenę (gdzie?)?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 29.06.2004 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 narazje różnica w dotyku miedzy dachówką betonową a cermiczną mnie powala. Ceramiczna gładziudka jak tależyk, betonowa faktycznie to chropowaty beton. Na szczęście jak jest na dachu to różnicy zbytnio nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 na dachu też widać tę różnicę, więc jeśli cena nie zbija z nóg to wybrałbym ceramiczną. ale to Twój dach mdzalewscyGwizdki,dalej nie wiem czy myślisz o karpiówce czy innej.stawiam na karpiówkę i tak wydaję ni się, że to dość ciekawa propozycja cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts