dudi_wroc 04.11.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Witam, Czy ktoś może powiedzieć coś o w/w firmach ?. W szczególności interesuje mnie info o Teamplascie. Ogólnie wyceny moich okien z roletami, ciepłymi ramkami w oknach na pakiecie 3 szyby 0,5, ciepły montaż to : Dako - ok 26 tys - rolety Dako KNS i TEAMPLAST ok - 23 tys. - rolety Portos Będę wdzięczny za pomoc i sugestie bo nie wiem co wybrać.Powiedzmy że w tym Teamplascie mam pewniejszych montażystów a przynajmniej handlowca, a 3 tysiące "piechotą nie chodzą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 09.11.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 KNS znam - można brać, dobry producent, jeśli dobrze słyszałeś dobre opinie o Teamplast to śmiało bierz je. Zwłaszcza, że cena taka sama i obsługa jak piszesz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts