Janek75 04.11.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Witam. Mieszkam na wsi. Mam pytanie, czy istnieje jakiś przepis mówiący o odległościach jakie powinien zachować sąsiad przy trzymaniu drobiu? Mój płot stoi na granicy działek. Po mojej stronie ogród... a zaraz za płotem 30 kur i smród. Interesuje mnie również odległość jaka musi być zachowana od mojego okna bo wynosi ona 1.5 metra! Jest to niestety uciążliwe na dłuższą mete. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek75 07.11.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Wypowie się ktoś na ten temat? To jest dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 07.11.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 to gdzie jest to okno, że jest tylko 1,5m od kur? Zawsze mi się wydawało, że okno od granicy może być nie bliżej niż 4m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 07.11.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Kury na wsi - fakt niespotykana sprawa.Pod Pałacem Kultury w Warszawie - rozumiem. A poważnie - zlikwidować okno, bo jest niezgodne z obowiązującymi przepisami. Jak się PINB o tym dowie, to ... nu nu nu i każe zamurować (a może także karę walnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts