bstach 04.11.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 CzołemSzybkie pytanko: czy sterownik Air++ z AirPack można podpiąć do Onyxa Dream 400?Bo np. IB-Tron 3100FAN można podpiąć do Brinka.Mam Dreama ze starym sterownikiem (chyba AC208) któremu czasami odbija i np. pokazuje temp. 85st.Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 04.11.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Czołem Szybkie pytanko: czy sterownik Air++ z AirPack można podpiąć do Onyxa Dream 400? Bo np. IB-Tron 3100FAN można podpiąć do Brinka. Mam Dreama ze starym sterownikiem (chyba AC208) któremu czasami odbija i np. pokazuje temp. 85st. Będę wdzięczny za odpowiedź. Nie. Nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bstach 04.11.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Nie. Nie można szkoda, dzięki za odpowiedź, Frapol chce za wymianę na nowy dotykowy ok 1400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 05.11.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 szkoda, dzięki za odpowiedź, Frapol chce za wymianę na nowy dotykowy ok 1400 zł W drugą stronę, bym się zastanawiał, czy nie zapłacić. Stary jest o niebo lepszy. Podobnie w airpacku . Tak na 50 central jedna idzie Air++ a 49 z Air+i AirS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redblack 05.11.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 W drugą stronę, bym się zastanawiał, czy nie zapłacić. Stary jest o niebo lepszy. Podobnie w airpacku . Tak na 50 central jedna idzie Air++ a 49 z Air+i AirS A można wiedzieć dlaczego nowszy sterownik (Air++) jest gorszy od starszych (Air+, AirS)? Poza tym, wg tego co pisze producent przy Air++: "dostępność oraz cena - III kwartał 2014", więc chyba trochę za szybko na takie wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 06.11.2014 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 (edytowane) A można wiedzieć dlaczego nowszy sterownik (Air++) jest gorszy od starszych (Air+, AirS)? Poza tym, wg tego co pisze producent przy Air++: "dostępność oraz cena - III kwartał 2014", więc chyba trochę za szybko na takie wnioski. To moje odczucie. Ja wolę konfigurację parametrów centrali "na centrali" Air+ a w domu przełącznik AirS, tylko do przełączania prędkości , Zmiana prędkości na Air++ wymaga wielokrotnego dotykania palcem ekranu w dość małe punkty. Należy się "pobawić" jednym i drugim, zanim się wybierze. A potem wybór na ogół pada na prosty przełącznik w domu a parametry na centrali. Edytowane 6 Listopada 2014 przez Tomasz Brzęczkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 19.05.2016 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Jaki kabel łączy sterownik air++ z reku? Chciałbym kabel położyć przed wykończeniem (reku na poddaszu - sterownik na parterze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifarrg 08.03.2017 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Gdzie najlepiej powiesić Air ++, jak się go już kupiło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts