Suchy85 04.11.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 witam właśnie kupiłem swoje pierwsze mieszkanie, niedługo je odbieram i potrzebuję waszej pomocy w jego aranżacji nie ukrywam, że fundusze na nie są jak na razie dość skromne więc na początek chciałbym jedynie zająć się kuchnią i łazienką tak wygląda to mieszkanie jeśli chodzi o łazienkę to nie mam zielonego pojęcia jak ją urządzić, na pewno chcę mieć prysznic a nie wannę jeśli chodzi o kuchnię to chciałbym ją zrobić w kształcie litery U... od wejścia miałaby stać lodówka, następnie tej samej wysokości szafa z zabudowanym piekarnikiem oraz mikrofalówką dalej kuchenka indukcyjna, kawałek blatu i na następnej ścianie zlew (kuchenkę i zlew można zamienić miejscami) chciałbym aby koniec litery U służył jako stół najlepiej dla 4 osób, będę tam mieszkał tylko z dziewczyną ale wolałbym mieć 4 osobowy stół na wypadek gości, coś takiego jak na tym zdjęciu czy przy takim metrażu uda się zrobić taką kuchnie aby wyglądało to dobrze? jeśli chodzi o podłogę w kuchni to czy płytki lepiej zrobić już od samych drzwi czy od lodówki? będę wdzięczny za wszelkie wskazówki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts